İYİ Parti milletvekili sınır güvenliği olmadığını ispat etmeye çalıştı

GÜNDEM/GÜNCEL 18.08.2023 - 12:31, Güncelleme: 18.08.2023 - 12:45 1434+ kez okundu.
 

İYİ Parti milletvekili sınır güvenliği olmadığını ispat etmeye çalıştı

İYİ Parti milletvekili İran sınırını kaçak olarak geçti bunu da sınır güvenliğinin yok olduğunu ıspat için yaptığı söyledi.
Habergündemim - İyi Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, yasa dışı geçişlerin önlenmesi için duvarın örüldüğü, dikenli tellerin gerildiği, derin hendeklerin,  yapıldığı sınırdan sözde  Türkiye- İran sınırınından elimi kolumu  sallaya sallaya geçtim dedi  Millet vekili dokunulmazlığını kullanarak sınırdan tek başına geçen vekil Metrelerce içeriye girdim .Türk askeri  “Dur, gitme diyemedi dedi  Türkoğlu, sınırın ortasında hatıra fotoğrafı çekerek, Türkiye'yi kaçak cennetine çeviren sorumsuzluğu ispat ettiğini söyledi.  
İYİ Parti milletvekili İran sınırını kaçak olarak geçti bunu da sınır güvenliğinin yok olduğunu ıspat için yaptığı söyledi.

Habergündemim -

İyi Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, yasa dışı geçişlerin önlenmesi için duvarın örüldüğü, dikenli tellerin gerildiği, derin hendeklerin,  yapıldığı sınırdan sözde  Türkiye- İran sınırınından elimi kolumu  sallaya sallaya geçtim dedi 
Millet vekili dokunulmazlığını kullanarak sınırdan tek başına geçen vekil Metrelerce içeriye girdim .Türk askeri  “Dur, gitme diyemedi dedi 
Türkoğlu, sınırın ortasında hatıra fotoğrafı çekerek, Türkiye'yi kaçak cennetine çeviren sorumsuzluğu ispat ettiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.