İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Migros'tan müzik şöleni

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT 04.09.2023 - 10:50, Güncelleme: 04.09.2023 - 10:50 1529+ kez okundu.
 

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Migros'tan müzik şöleni

Migros, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda müzik dolu günlerin tadını çıkarıyor. Müzikseverleri unutulmaz konserler ve keyifli etkinliklerle ağırlıyor.
Habergündemim - İzmir Enternasyonal Fuarı'nın coşkusu Migros sponsorluğunda sürüyor. Popüler pop müzik isimleri, müzikseverleri adeta büyüleyen konserlerle buluşturarak unutulmaz anlar yaşatıyor. Bu özel etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yılına özel "Gençlik: Bugünün Öncüsü" temasıyla dolu dolu geçen fuarın bir parçası olarak gerçekleşiyor. 1 - 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, İzmir'de adeta müzik ziyafetine dönüşüyor. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın renkli ve enerjik atmosferine Migros'un sponsorluğunda katılanlar, müziğin büyülü dünyasında unutulmaz bir deneyim yaşama fırsatı buluyor. Migros'un destekleriyle 6 Eylül'de sahne alacak olan Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 7 Eylül'de performans sergileyecek olan Funda Arar, dinleyicilere unutulmaz anlar sunmaya hazırlanıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak gerçekleşen "Gençlik: Bugünün Öncüsü" temasıyla ziyaretçilerine eğlence dolu anlar yaşatıyor. Fuarın süresi boyunca, Migros'un etkinlik sponsorluğunda pop müziğin en sevilen isimleri sahne alıyor. Dinleyiciler, 6 Eylül'de Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 7 Eylül'de Funda Arar'ın performanslarıyla unutulmaz anlar yaşama şansı yakalıyor. Her iki konser de 21:00 - 23:00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşiyor. Migros, sadece konserlerle değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve kişisel bakım ürünleriyle de fuara renk katıyor. Aile Kulübü ve Mion stantları, katılımcıları eğlenceli etkinlikler ve sürpriz hediyelerle karşılıyor. Mion standında düzenlenen cilt ve saç bakım etkinlikleri, ziyaretçilere kendilerini özel hissettirirken, çarkıfelek oyunuyla da sürpriz ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca, Migros Aile Kulübü standı, eğitmenlerle buluşma ve ücretsiz kurslar hakkında bilgi alma imkanı sunuyor. Standı ziyaret edenler aynı zamanda kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergisini de görebiliyor. Migros'un İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki etkinlikleri, @migros_ailekulubu hesabı üzerinden takip edilebilir. Ayrıca, Migros'un 250 m2 büyüklüğündeki mağazası, ziyaretçilere 7 bin ürün çeşidiyle geniş bir seçenek sunuyor. Pizza Migo kampanyası ise fuar keyfine lezzet katarken, Migros Aile Kulüpleri sayesinde 25 bin kişi kendi gelirini elde etmeye başladı.
Migros, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda müzik dolu günlerin tadını çıkarıyor. Müzikseverleri unutulmaz konserler ve keyifli etkinliklerle ağırlıyor.

Habergündemim -

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın coşkusu Migros sponsorluğunda sürüyor. Popüler pop müzik isimleri, müzikseverleri adeta büyüleyen konserlerle buluşturarak unutulmaz anlar yaşatıyor. Bu özel etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yılına özel "Gençlik: Bugünün Öncüsü" temasıyla dolu dolu geçen fuarın bir parçası olarak gerçekleşiyor. 1 - 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, İzmir'de adeta müzik ziyafetine dönüşüyor.


İzmir Enternasyonal Fuarı'nın renkli ve enerjik atmosferine Migros'un sponsorluğunda katılanlar, müziğin büyülü dünyasında unutulmaz bir deneyim yaşama fırsatı buluyor. Migros'un destekleriyle 6 Eylül'de sahne alacak olan Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 7 Eylül'de performans sergileyecek olan Funda Arar, dinleyicilere unutulmaz anlar sunmaya hazırlanıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak gerçekleşen "Gençlik: Bugünün Öncüsü" temasıyla ziyaretçilerine eğlence dolu anlar yaşatıyor. Fuarın süresi boyunca, Migros'un etkinlik sponsorluğunda pop müziğin en sevilen isimleri sahne alıyor. Dinleyiciler, 6 Eylül'de Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 7 Eylül'de Funda Arar'ın performanslarıyla unutulmaz anlar yaşama şansı yakalıyor. Her iki konser de 21:00 - 23:00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Migros, sadece konserlerle değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve kişisel bakım ürünleriyle de fuara renk katıyor. Aile Kulübü ve Mion stantları, katılımcıları eğlenceli etkinlikler ve sürpriz hediyelerle karşılıyor. Mion standında düzenlenen cilt ve saç bakım etkinlikleri, ziyaretçilere kendilerini özel hissettirirken, çarkıfelek oyunuyla da sürpriz ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca, Migros Aile Kulübü standı, eğitmenlerle buluşma ve ücretsiz kurslar hakkında bilgi alma imkanı sunuyor. Standı ziyaret edenler aynı zamanda kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergisini de görebiliyor.

Migros'un İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki etkinlikleri, @migros_ailekulubu hesabı üzerinden takip edilebilir. Ayrıca, Migros'un 250 m2 büyüklüğündeki mağazası, ziyaretçilere 7 bin ürün çeşidiyle geniş bir seçenek sunuyor. Pizza Migo kampanyası ise fuar keyfine lezzet katarken, Migros Aile Kulüpleri sayesinde 25 bin kişi kendi gelirini elde etmeye başladı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.