İzmir'de 2 aday daha belli oldu

GÜNDEM/GÜNCEL 12.01.2024 - 03:25, Güncelleme: 12.01.2024 - 03:25 1206+ kez okundu.
 

İzmir'de 2 aday daha belli oldu

Seçime Cumhur İttifakı ile birlikte gireceğini açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde iki adayını daha açıkladı.
Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti ve MHP, İzmir'de ittifak kararı sonrasında ilçelerin bazılarından ak parti adayı bazılarından ise mhp adayını çıkarılması kararlaştırılmıştı . Yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda Aliağa, Tire, Foça, Çeşme ve Narlıdere’de MHP’nin adayları desteklenmesi kararlaştırıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda Aliağa’da mevcut belediye başkanı Serkan Acar yeniden aday gösterilirken Foça’da Foça Genç İş Adamları Derneği Bakanı Taner Acar aday gösterildi
Seçime Cumhur İttifakı ile birlikte gireceğini açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde iki adayını daha açıkladı.

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti ve MHP, İzmir'de ittifak kararı sonrasında ilçelerin bazılarından ak parti adayı bazılarından ise mhp adayını çıkarılması kararlaştırılmıştı .
Yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda Aliağa, Tire, Foça, Çeşme ve Narlıdere’de MHP’nin adayları desteklenmesi kararlaştırıldı.
Yapılan çalışmalar sonucunda Aliağa’da mevcut belediye başkanı Serkan Acar yeniden aday gösterilirken Foça’da Foça Genç İş Adamları Derneği Bakanı Taner Acar aday gösterildi

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.