İzmir'de vahşet: Evinde ensesinden bıçaklanarak öldürüldü!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 17:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2685+ kez okundu.
 

İzmir'de vahşet: Evinde ensesinden bıçaklanarak öldürüldü!

İzmir'in Bergama ilçesinde yaşayan bir kişi evinde, ensesinden ve bir çok yerinden bıçaklanarak öldürülmüş şekilde bulundu.
Edinilen bilgiye göre: Olay, İzmir'in Bergama ilçesi Atatürk Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemenin ardından, Evinde ölü bulunan kişinin; ensesinden başının kopartılmaya çalışıldığı ve çok sayıda bıçak darbeleriyle öldürüldüğü tespit edildi.  MADDE BAĞIMLISI OĞUL Öldürülen kişinin, madde bağımlısı bir oğlunun olduğu hatta vahşetide öz oğlunun yaptığı iddia edildi. Olayla ilgili, savcılık soruşturma başlattı. Cenaze, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
İzmir'in Bergama ilçesinde yaşayan bir kişi evinde, ensesinden ve bir çok yerinden bıçaklanarak öldürülmüş şekilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre: Olay, İzmir'in Bergama ilçesi Atatürk Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemenin ardından, Evinde ölü bulunan kişinin; ensesinden başının kopartılmaya çalışıldığı ve çok sayıda bıçak darbeleriyle öldürüldüğü tespit edildi. 

MADDE BAĞIMLISI OĞUL

Öldürülen kişinin, madde bağımlısı bir oğlunun olduğu hatta vahşetide öz oğlunun yaptığı iddia edildi.

Olayla ilgili, savcılık soruşturma başlattı. Cenaze, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.