Kan bağışı kampanyasında ikinci adım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 12:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1036+ kez okundu.
 

Kan bağışı kampanyasında ikinci adım

Efeler Belediyesi Çalişanlari Kan Ve Kök Hücre Bağışı İçin Mehmet Demen’e Yardım Kararı Aldı. Kan Bağışında Bulunmak İsteyen Vatandaşlarında Bağışta Bulunabileceği Açıklandı.
Efeler Belediyesi çalışanları kan ve kök hücre bağışı için Mehmet Demen’e yardım kararı aldı. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarında bağışta bulunabileceği açıklandı. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, geçtiğimiz ay kanser tedavisi gören Öğretmen Mehmet Demen için bağış kampanyası başlatmıştı. Başkan Atay, salı günü gerçekleşecek olan kan ve kök hücre bağışı için vatandaşları belediye hizmet binasına beklediklerini ifade etti. Öğretmen Mehmet Demen başta olmak üzere diğer lösemi hastaları içinde toplanacak kan ve kök hücreler ile tedavi gören kanser hastalarına destek sağlanması hedefleniyor. Kızılay Aydın Şubesi ve Efeler Belediyesi iş birliği ile düzenlenecek olan bağış kampanyası salı günü 09:30 – 17:30 saatleri arasında gerçekleşecek.
Efeler Belediyesi Çalişanlari Kan Ve Kök Hücre Bağışı İçin Mehmet Demen’e Yardım Kararı Aldı. Kan Bağışında Bulunmak İsteyen Vatandaşlarında Bağışta Bulunabileceği Açıklandı.

Efeler Belediyesi çalışanları kan ve kök hücre bağışı için Mehmet Demen’e yardım kararı aldı. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarında bağışta bulunabileceği açıklandı.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, geçtiğimiz ay kanser tedavisi gören Öğretmen Mehmet Demen için bağış kampanyası başlatmıştı. Başkan Atay, salı günü gerçekleşecek olan kan ve kök hücre bağışı için vatandaşları belediye hizmet binasına beklediklerini ifade etti.

Öğretmen Mehmet Demen başta olmak üzere diğer lösemi hastaları içinde toplanacak kan ve kök hücreler ile tedavi gören kanser hastalarına destek sağlanması hedefleniyor. Kızılay Aydın Şubesi ve Efeler Belediyesi iş birliği ile düzenlenecek olan bağış kampanyası salı günü 09:30 – 17:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.