Kılıçdaroğlu, erken seçim için tarih verdi!

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2022 - 19:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1651+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, erken seçim için tarih verdi!

Yaz sonunda erken seçim olacağını söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Karakıştan çıkarken bir seçimi tercih etmez Erdoğan" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim tahmini yaparak sonbaharı işaret etti. Televizyon programına konuk olan Kılıçdaroğlu, “Erken seçim olur mu?” sorusuna, "Ben sonbaharda seçim olacağını düşünüyorum. Karakıştan çıkarken bir seçimi tercih etmez Erdoğan. Tercih kendisine ait sonuçta, bu sandık gelecek milletin önüne. Vatandaşa duyurum sağduyulu olun, sokağa çıkmak için tahrik edeceklerdir" dedi. Kılıçdaroğlu: "Başkaları aday olmak istiyorsa buyursun gelsin. Millet herkese boyunun ölçüsünü versin. Bu tartışmalar artık geride kalmalı. Bir karabasandan Türkiye'nin kurtulması lazım. Bütün alanlar tahrip edildi. Duygular, adalet kurumu tahrip edildi.
Yaz sonunda erken seçim olacağını söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Karakıştan çıkarken bir seçimi tercih etmez Erdoğan" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim tahmini yaparak sonbaharı işaret etti. Televizyon programına konuk olan Kılıçdaroğlu, “Erken seçim olur mu?” sorusuna, "Ben sonbaharda seçim olacağını düşünüyorum. Karakıştan çıkarken bir seçimi tercih etmez Erdoğan. Tercih kendisine ait sonuçta, bu sandık gelecek milletin önüne. Vatandaşa duyurum sağduyulu olun, sokağa çıkmak için tahrik edeceklerdir" dedi.

Kılıçdaroğlu: "Başkaları aday olmak istiyorsa buyursun gelsin. Millet herkese boyunun ölçüsünü versin. Bu tartışmalar artık geride kalmalı. Bir karabasandan Türkiye'nin kurtulması lazım. Bütün alanlar tahrip edildi. Duygular, adalet kurumu tahrip edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.