Koronavirüs bilançosu artıyor

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2020 - 16:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2920+ kez okundu.
 

Koronavirüs bilançosu artıyor

İran'da son 24 saatte 123 kişi hayatını kaybederken, İspanya'da ölü sayısı 6 bin 528'e yükseldi.
İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 123 artarak 2 bin 640'a yükseldi. Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Sorumlusu Kiyanuş Cihanpur, son 24 saatte koronavirüs nedeniyle ülke genelinde 123 kişinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı. 2 BİN 640 KİŞİ KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ Böylece toplam ölü sayısının 2 bin 640'a çıktığını belirten Cihanpur, vaka sayısının da 2 bin 901 artarak, 38 bin 309'a ulaştığı bilgisini verdi. Cihanpur, 12 bin 391 kişinin ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiğini aktardı. SON 24 SAATTE 838 KİŞİ ÖLDÜ İspanya'da da tablo giderek ağırlaşıyor. Son 24 saatte koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 838 artışla 6 bin 528'e yükseldi VAKA SAYISI 80 BİNE DAYANDI Ölü sayısında günlük bazda yaşanan en büyük artışın kayda geçtiğini belirtilirken, ülke genelindeki toplam vaka sayısının da 78 bin 797'ye ulaştığı açıklandı.
İran'da son 24 saatte 123 kişi hayatını kaybederken, İspanya'da ölü sayısı 6 bin 528'e yükseldi.

İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 123 artarak 2 bin 640'a yükseldi.

Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Sorumlusu Kiyanuş Cihanpur, son 24 saatte koronavirüs nedeniyle ülke genelinde 123 kişinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

2 BİN 640 KİŞİ KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ

Böylece toplam ölü sayısının 2 bin 640'a çıktığını belirten Cihanpur, vaka sayısının da 2 bin 901 artarak, 38 bin 309'a ulaştığı bilgisini verdi.

Cihanpur, 12 bin 391 kişinin ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiğini aktardı.

SON 24 SAATTE 838 KİŞİ ÖLDÜ

İspanya'da da tablo giderek ağırlaşıyor. Son 24 saatte koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 838 artışla 6 bin 528'e yükseldi

VAKA SAYISI 80 BİNE DAYANDI

Ölü sayısında günlük bazda yaşanan en büyük artışın kayda geçtiğini belirtilirken, ülke genelindeki toplam vaka sayısının da 78 bin 797'ye ulaştığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.