Maskeli gol sevinci!

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2018 - 22:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1615+ kez okundu.
 

Maskeli gol sevinci!

Kasımpaşa'nın Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendiği maçta 2 gol atan Mbaye Diagne tutulmuyor. Ligdeki 13 maçta 14 gol atan ve 2 asist yapan yıldız futbolcunun maskeli gol sevinci ise geceye damga vurdu
Kasımpaşa, Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi. 12 maçta 25 puan toplayan Kasımpaşa, ligde ikinci sıraya yükseldi. Maçın yıldızı ise attığı 2 golle Mbaye Diagne oldu. 2018 yılının en golcü ismi olan Senegalli yıldız, bu sezon ise toplamda 16 gole (14 gol, 2 asist) kaktı yaptı. Süper Lig'de 13 maçta 14 gol atarak hem Türkiye Ligi gol krallığında hem de Avrupa'nın 5 büyük liginde ilk sırada yer alan Diagne'nin son golündeki maskeli sevinci ise geceye damga vurdu. Yıldız futbolcu gol sevinci şöyle anlattı: "Antrenmanda ortaya çıkan bir maskeydi. Golden sonra kullanabileceğimi düşündüm ve 3. golden sonra maskeyi taktım. Güzel bir maske. Çok hoşuma gitti. Dün sosyal medya hesabımdan bu maskeyi paylaşmıştım ve gol atarsam diye hazırlıklarını yapmıştım. 3. golden sonra da çok sevdiğim bu maskeyle golü kutladım." Öte yandan Diagne performansı için ise, "İyi çalışmaya devam ediyorum. Bu sezon hedeflerim var. Her şey fantastik gidiyor. Hedeflerim doğrultusunda çalışmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kasımpaşa'nın Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendiği maçta 2 gol atan Mbaye Diagne tutulmuyor. Ligdeki 13 maçta 14 gol atan ve 2 asist yapan yıldız futbolcunun maskeli gol sevinci ise geceye damga vurdu


Kasımpaşa, Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi. 12 maçta 25 puan toplayan Kasımpaşa, ligde ikinci sıraya yükseldi. Maçın yıldızı ise attığı 2 golle Mbaye Diagne oldu. 2018 yılının en golcü ismi olan Senegalli yıldız, bu sezon ise toplamda 16 gole (14 gol, 2 asist) kaktı yaptı.

Süper Lig'de 13 maçta 14 gol atarak hem Türkiye Ligi gol krallığında hem de Avrupa'nın 5 büyük liginde ilk sırada yer alan Diagne'nin son golündeki maskeli sevinci ise geceye damga vurdu.


Yıldız futbolcu gol sevinci şöyle anlattı:

"Antrenmanda ortaya çıkan bir maskeydi. Golden sonra kullanabileceğimi düşündüm ve 3. golden sonra maskeyi taktım.
Güzel bir maske. Çok hoşuma gitti. Dün sosyal medya hesabımdan bu maskeyi paylaşmıştım ve gol atarsam diye hazırlıklarını yapmıştım. 3. golden sonra da çok sevdiğim bu maskeyle golü kutladım."

Öte yandan Diagne performansı için ise, "İyi çalışmaya devam ediyorum. Bu sezon hedeflerim var. Her şey fantastik gidiyor. Hedeflerim doğrultusunda çalışmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.