Milletvekili Erbaş’tan Rektör Uysal’a ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2019 - 10:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1541+ kez okundu.
 

Milletvekili Erbaş’tan Rektör Uysal’a ziyaret

Milletvekili Erbaş’tan Rektör Uysal’a Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve beraberindeki heyet, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Milletvekili Ahmet Erbaş’a Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk eşlik etti. Erbaş, Yıldırım ve Öztürk, Uysal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uysal, Erbaş, Yıldırım ve Öztürk’e teşekkür etti.(EFE-)
Milletvekili Erbaş’tan Rektör Uysal’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve beraberindeki heyet, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Milletvekili Ahmet Erbaş’a Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk eşlik etti.

Erbaş, Yıldırım ve Öztürk, Uysal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uysal, Erbaş, Yıldırım ve Öztürk’e teşekkür etti.(EFE-)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.