Narin Cinayetinde 9 Şüpheli İçin Tutuklama Talebi

GÜNDEM/GÜNCEL 13.09.2024 - 03:11, Güncelleme: 13.09.2024 - 03:11 846 kez okundu.
 

Narin Cinayetinde 9 Şüpheli İçin Tutuklama Talebi

Narin cinayetinde 9 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi, suçlamalar ve gerekçeler netleşti.
Narin Güran’ın cinayetinde yer aldığı iddia edilen 9 şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler arasında Narin Güran'ın annesi, kardeşi, iki kuzeni, yengesi, Muhtar Salim Güran’ın iki işçisi, hala ve bir amca bulunuyor. Mahkeme, şüphelilerden üçünü adli kontrol talebiyle serbest bırakırken, diğerleri tutuklama talebiyle değerlendirilmek üzere mahkemeye gönderildi. Şüphelilerin Suçlamaları ve Sevk Gerekçeleri Adli süreçte yapılan ifadelerin ardından, şüphelilerin suçlamaları ve mahkemeye sevk gerekçeleri netleşti. Tutuklama talebiyle mahkemeye gönderilen şüpheliler şu suçlamalarla karşı karşıya: Anne Yüksel Güran (44) ve kardeş Enes Güran (18): Kasten öldürme suçuna iştirak etmek. Amca F.G. (42): Suç delillerini yok etmek. Kuzenler M.K. ve yenge M.G. (46): Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek. Hala M.Ş.K. ve tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri M.S.A. (40) ve R.A.: Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek. Soruşturma kapsamında, şüpheliler hakkında toplanan deliller ve ifadeler doğrultusunda tutuklama taleplerinin detayları mahkeme tarafından değerlendirilmeye alındı. Şüphelilerin suçlamalarına yönelik sunulan gerekçeler, cinayet vakasındaki rollerinin ve suç bağlantılarının aydınlatılmasına katkı sağlayacak.  
Narin cinayetinde 9 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi, suçlamalar ve gerekçeler netleşti.

Narin Güran’ın cinayetinde yer aldığı iddia edilen 9 şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler arasında Narin Güran'ın annesi, kardeşi, iki kuzeni, yengesi, Muhtar Salim Güran’ın iki işçisi, hala ve bir amca bulunuyor. Mahkeme, şüphelilerden üçünü adli kontrol talebiyle serbest bırakırken, diğerleri tutuklama talebiyle değerlendirilmek üzere mahkemeye gönderildi.

Şüphelilerin Suçlamaları ve Sevk Gerekçeleri

Adli süreçte yapılan ifadelerin ardından, şüphelilerin suçlamaları ve mahkemeye sevk gerekçeleri netleşti. Tutuklama talebiyle mahkemeye gönderilen şüpheliler şu suçlamalarla karşı karşıya:

  • Anne Yüksel Güran (44) ve kardeş Enes Güran (18): Kasten öldürme suçuna iştirak etmek.
  • Amca F.G. (42): Suç delillerini yok etmek.
  • Kuzenler M.K. ve yenge M.G. (46): Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek.
  • Hala M.Ş.K. ve tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri M.S.A. (40) ve R.A.: Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek.

Soruşturma kapsamında, şüpheliler hakkında toplanan deliller ve ifadeler doğrultusunda tutuklama taleplerinin detayları mahkeme tarafından değerlendirilmeye alındı. Şüphelilerin suçlamalarına yönelik sunulan gerekçeler, cinayet vakasındaki rollerinin ve suç bağlantılarının aydınlatılmasına katkı sağlayacak.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.