Operasyonlarda yakalanan kaçak ürünler imha edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2019 - 16:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1920+ kez okundu.
 

Operasyonlarda yakalanan kaçak ürünler imha edildi

Uşak’ta Polis Tarafından Gerçekleştirilen Operasyonlarda Yakalanan Tütün Ve Türün Ürünleri İle Kaçak İçkiler İmha Edildi.
Uşak’ta polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan tütün ve türün ürünleri ile kaçak içkiler imha edildi. Kent merkezinde gerçekleştirilen imha işleminde, operasyonlarda ele geçirilen 4 bin 560 paket tütün ile doldurulmuş makaron, 190 kilogram açık nargile tütünü, 125 paket nargile tütünü yakılarak, 32 şişe kaçak ve sahte içki ile 208 litre kaçak alkol dökülerek imha edildi. İmha işleminde polis memurları tütünler yanıp kül oluncaya kadar ateşin başında beklediler.
Uşak’ta Polis Tarafından Gerçekleştirilen Operasyonlarda Yakalanan Tütün Ve Türün Ürünleri İle Kaçak İçkiler İmha Edildi.

Uşak’ta polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan tütün ve türün ürünleri ile kaçak içkiler imha edildi.

Kent merkezinde gerçekleştirilen imha işleminde, operasyonlarda ele geçirilen 4 bin 560 paket tütün ile doldurulmuş makaron, 190 kilogram açık nargile tütünü, 125 paket nargile tütünü yakılarak, 32 şişe kaçak ve sahte içki ile 208 litre kaçak alkol dökülerek imha edildi. İmha işleminde polis memurları tütünler yanıp kül oluncaya kadar ateşin başında beklediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.