Sadece kazanacağız değil,fark atacağız diyorum

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2019 - 15:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1881+ kez okundu.
 

Sadece kazanacağız değil,fark atacağız diyorum

Menemen’de kendine yönelik kara bir propaganda uygulandığının söyleyen Aksoy, seçildiği takdirde belediye çalışanlarını işten çıkaracağına, maaşlarını ödemeyeceğine dair bir algı yaratıldığını ifade etti.
Menemen’de kara bir propaganda yapılıyor diye belirten Aksoy “CHP  seçimi kazanırsa belediye emekçilerini işten çıkartacak, CHP bu maaşları ödeyemez” şeklinde ciddi anlamda kara bir propaganda yapılıyor. Biz,  “emek en yüce değerdir” diyen partinin adayıyız,bunu yine unutuyorlar dedi Emekçileri bırakın işten çıkarmayı, emekçilerin sendikal haklarını sonuna kadar savunacağız,Maalesef genel olarak böyle bir şey işleniyor. AK Parti’nin adayı da “biz çalışanların parasını öderiz, CHP ödeyemez” diye bunu kullanıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Biz aday adayıyken bile Menemen’de belediye emekçilerine, sendikal haklarına kadar tüm haklarını sağlayacağımızı söyledik. Çalışanları zorla parti mitingine götürmeyeceğimizi, açılış olduğu vakit yoklamalar aldırmayacağımızı söyledik. Daha önce bunlar oluyordu, belediyenin bir açılışı olduğunda yoklamalar alınıyordu. Biz bunları yapmayacağız dedik, yapmadık yapmayacağızda ama geldiğimiz noktada maalesef kara propaganda hızla yayıldı. Bizde bununla ilgili gerekli tedbrileri aldık. Ayın 9’unda belediye emekçilerimizle yeniden bir araya geleceğiz, onları dinleyeceğiz, düşüncelerimizi söyleyeceğiz. Emek en yüce değerdir diyoruz ama emekçiyi seni işten çıkarmayacağız diye ikna etmeye çalışıyoruz. Bu bir bizlere  yapılmış en büyük zulümdür.Üzerine basarak söylüyorum  Böyle bir şey söz konusu değil, olmayacak da... Ama Menemen’de nabız CHP olarak atıyor. Menemen de bu nabız 31 Mart’ta da devam edecek. Açık ara farkla bu seçimi kazanacağız. Bizim arkamızda ne belediye ne hükümet var, bizim arkamızda halk var. Birileri belediyeden, hükümetten destek alıyor. İstedikleri kadar alsınlar, biz sadece kazanacağız demiyoruz açık ara kazanacağız diyoruz” diye konuştu. 
Menemen’de kendine yönelik kara bir propaganda uygulandığının söyleyen Aksoy, seçildiği takdirde belediye çalışanlarını işten çıkaracağına, maaşlarını ödemeyeceğine dair bir algı yaratıldığını ifade etti.

Menemen’de kara bir propaganda yapılıyor diye belirten Aksoy “CHP  seçimi kazanırsa belediye emekçilerini işten çıkartacak, CHP bu maaşları ödeyemez” şeklinde ciddi anlamda kara bir propaganda yapılıyor. Biz,  “emek en yüce değerdir” diyen partinin adayıyız,bunu yine unutuyorlar dedi

Emekçileri bırakın işten çıkarmayı, emekçilerin sendikal haklarını sonuna kadar savunacağız,Maalesef genel olarak böyle bir şey işleniyor. AK Parti’nin adayı da “biz çalışanların parasını öderiz, CHP ödeyemez” diye bunu kullanıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Biz aday adayıyken bile Menemen’de belediye emekçilerine, sendikal haklarına kadar tüm haklarını sağlayacağımızı söyledik. Çalışanları zorla parti mitingine götürmeyeceğimizi, açılış olduğu vakit yoklamalar aldırmayacağımızı söyledik. Daha önce bunlar oluyordu, belediyenin bir açılışı olduğunda yoklamalar alınıyordu. Biz bunları yapmayacağız dedik, yapmadık yapmayacağızda ama geldiğimiz noktada maalesef kara propaganda hızla yayıldı. Bizde bununla ilgili gerekli tedbrileri aldık. Ayın 9’unda belediye emekçilerimizle yeniden bir araya geleceğiz, onları dinleyeceğiz, düşüncelerimizi söyleyeceğiz. Emek en yüce değerdir diyoruz ama emekçiyi seni işten çıkarmayacağız diye ikna etmeye çalışıyoruz. Bu bir bizlere  yapılmış en büyük zulümdür.Üzerine basarak söylüyorum  Böyle bir şey söz konusu değil, olmayacak da... Ama Menemen’de nabız CHP olarak atıyor. Menemen de bu nabız 31 Mart’ta da devam edecek. Açık ara farkla bu seçimi kazanacağız. Bizim arkamızda ne belediye ne hükümet var, bizim arkamızda halk var. Birileri belediyeden, hükümetten destek alıyor. İstedikleri kadar alsınlar, biz sadece kazanacağız demiyoruz açık ara kazanacağız diyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.