Samsunspor, Altınordu maçı için hazırlıklara başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2022 - 20:35, Güncelleme: 09.10.2022 - 18:43 1345+ kez okundu.
 

Samsunspor, Altınordu maçı için hazırlıklara başladı

Samsunspor, Altınordu maçı için hazırlıklara başladı
Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarına başladı.Samsunsporlu futbolcular, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı öncesi antrenmanlara başladı. Antrenmanda, Gençlerbirliği maçında oynayan oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma hareketleri, pas çalışması ve yarı sahada oyun oynadı.
Samsunspor, Altınordu maçı için hazırlıklara başladı
Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarına başladı.
Samsunsporlu futbolcular, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı öncesi antrenmanlara başladı. Antrenmanda, Gençlerbirliği maçında oynayan oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma hareketleri, pas çalışması ve yarı sahada oyun oynadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.