Sancak Muhafızları Telegram ve Discord’un Veri Tabanlarını Hackledi.

GÜNDEM/GÜNCEL 09.10.2024 - 16:24, Güncelleme: 09.10.2024 - 16:24 80 kez okundu.
 

Sancak Muhafızları Telegram ve Discord’un Veri Tabanlarını Hackledi.

Sancak Muhafızları gökçe tim iş başında başlığı ile paylaşım yapıldı. Telegram ve Discord’un Veri Tabanlarını Hackledi
Türkiye’de sosyal medya platformlarına yönelik erişim kısıtlamaları devam ederken, yakın zamanda Discord'a erişim engeli getirilmesinin ardından gözler Telegram’a çevrildi. Resmi kurumların veri paylaşımı taleplerini karşılaması için Telegram'a tanınan sürenin dolmak üzere olduğu ve bu taleplerin yerine getirilmemesi durumunda Telegram’ın da erişime kapatılabileceği konuşuluyor.   Bu sürecin yankıları sürerken, Türk hacker grubu "Sancak Muhafızları"nın Telegram ve Discord'un veri tabanlarına ve yönetici panellerine sızdığına dair iddialar sosyal medyada gündem yarattı.  Grup, her iki platformun kullanıcı verilerini ve yetkili giriş bilgilerini ele geçirdiğini ifade ederek sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.   Sancak Muhafızları'nın paylaşımında, "#SONDAKİKA Resmi kurumların, Discord sonrası Telegram’a verdiği süre doluyor... Bilgi paylaşımı yapılmazsa, Discord gibi Telegram da kısa süre içinde erişime kapatılacak" ifadelerine yer verildi. Grup ayrıca, Telegram ve Discord’un veri tabanları ile yetkili panellerine sızdığını ve kullanıcı bilgilerini ele geçirdiğini ifade etti.   Sancak Muhafızları'nın daha önce de birçok veri tabanına sızdığı biliniyor. Bu son gelişmeler, dünya devletlerinin korkulu rüyası Sancak Muhafızları'nın gücünü yine gündeme getirdi.  
Sancak Muhafızları gökçe tim iş başında başlığı ile paylaşım yapıldı. Telegram ve Discord’un Veri Tabanlarını Hackledi

Türkiye’de sosyal medya platformlarına yönelik erişim kısıtlamaları devam ederken, yakın zamanda Discord'a erişim engeli getirilmesinin ardından gözler Telegram’a çevrildi. Resmi kurumların veri paylaşımı taleplerini karşılaması için Telegram'a tanınan sürenin dolmak üzere olduğu ve bu taleplerin yerine getirilmemesi durumunda Telegram’ın da erişime kapatılabileceği konuşuluyor.

 

Bu sürecin yankıları sürerken, Türk hacker grubu "Sancak Muhafızları"nın Telegram ve Discord'un veri tabanlarına ve yönetici panellerine sızdığına dair iddialar sosyal medyada gündem yarattı. 

Grup, her iki platformun kullanıcı verilerini ve yetkili giriş bilgilerini ele geçirdiğini ifade ederek sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

 

Sancak Muhafızları'nın paylaşımında, "#SONDAKİKA Resmi kurumların, Discord sonrası Telegram’a verdiği süre doluyor... Bilgi paylaşımı yapılmazsa, Discord gibi Telegram da kısa süre içinde erişime kapatılacak" ifadelerine yer verildi. Grup ayrıca, Telegram ve Discord’un veri tabanları ile yetkili panellerine sızdığını ve kullanıcı bilgilerini ele geçirdiğini ifade etti.

 

Sancak Muhafızları'nın daha önce de birçok veri tabanına sızdığı biliniyor. Bu son gelişmeler, dünya devletlerinin korkulu rüyası Sancak Muhafızları'nın gücünü yine gündeme getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.