Sandıklı’da modern bir oyun parkı açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2019 - 15:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2317+ kez okundu.
 

Sandıklı’da modern bir oyun parkı açıldı

Sandıklı’da Modern Bir Oyun Parkı Açıldı
Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesinde modern bir oyun parkı açıldı. Oyun parkının açılışını Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş ile çocuklar birlikte yaptılar. Yeni hizmete giren "Game Park" adlı işyerinin açılışını yapan davetliler oyun parkını gezerek bazı oyuncakları çocuklara sorarak onlardan bilgi aldılar. Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, yaptığı konuşmada, "Çocuklar bizim gelecegimiz. Onların internette, telefonda, sosyal medyada daha çok oyun parklarında zaman geçirmeleri önemli" dedi.
Sandıklı’da Modern Bir Oyun Parkı Açıldı

Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesinde modern bir oyun parkı açıldı.

Oyun parkının açılışını Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş ile çocuklar birlikte yaptılar. Yeni hizmete giren "Game Park" adlı işyerinin açılışını yapan davetliler oyun parkını gezerek bazı oyuncakları çocuklara sorarak onlardan bilgi aldılar.

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, yaptığı konuşmada, "Çocuklar bizim gelecegimiz. Onların internette, telefonda, sosyal medyada daha çok oyun parklarında zaman geçirmeleri önemli" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.