Seferihisar Belediyesi'nden öğrencilere maddi destek

EĞİTİM 05.10.2023 - 08:42, Güncelleme: 05.10.2023 - 08:42 2069+ kez okundu.
 

Seferihisar Belediyesi'nden öğrencilere maddi destek

Seferihisar Belediyesi, üniversite öğrencilerine maddi destekte bulunacak.
Seferihisar Belediyesi, ilçede yaşayan üniversite öğrencilerine maddi destekte bulunacak. Belediye tarafından yapılan açıklamada maddi destek almak isteyen öğrencilerin, Seferihisar’da ikamet etmesi, bir devlet üniversitesine yeni kayıt yaptırmış olması ve bir vakıf üniversitesini yüzde 100 bursla kazanmış olma şartları aranıyor. Gerekli şartları sağlayan öğrencilerin Kadın Danışma Merkezi Müdürlüğüne öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgesi ile başvurması gerekiyor.
Seferihisar Belediyesi, üniversite öğrencilerine maddi destekte bulunacak.

Seferihisar Belediyesi, ilçede yaşayan üniversite öğrencilerine maddi destekte bulunacak.

Belediye tarafından yapılan açıklamada maddi destek almak isteyen öğrencilerin, Seferihisar’da ikamet etmesi, bir devlet üniversitesine yeni kayıt yaptırmış olması ve bir vakıf üniversitesini yüzde 100 bursla kazanmış olma şartları aranıyor.

Gerekli şartları sağlayan öğrencilerin Kadın Danışma Merkezi Müdürlüğüne öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgesi ile başvurması gerekiyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.