Seferihisar'da muhtarlara afet eğitimi

EGE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 08:08, Güncelleme: 24.11.2023 - 08:08 3751+ kez okundu.
 

Seferihisar'da muhtarlara afet eğitimi

Seferihisar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğünün, AFAD ile birlikte düzenlediği bilinçlendirme eğitimlerinde, muhtarlara 3 günlük eğitim verildi.
Seferihisar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğünün, AFAD İzmir İl Müdürlüğü ile düzenlediği eğitimler devam ediyor. "Muhtarlar AFAD Gönüllüsü Oluyor" projesi kapsamında; Narlıdere, Güzelbahçe, Seferihisar ve Urla ilçelerindeki muhtarlara 3 günlük eğitim verildi. Eğitmenler tarafından verilen derslerin ilk gününde; "İnsani Yardım ve Temel İlk Yardım", ikinci gün "Arama Kurtarma ve Yangın", üçüncü gün ise "Çadır Kurma" konularında eğitimler verildi.   Eğitimlerin sonunda başarılı olan muhtarların "AFAD Destek Gönüllüsü Sertifikası" alacağı öğrenildi.
Seferihisar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğünün, AFAD ile birlikte düzenlediği bilinçlendirme eğitimlerinde, muhtarlara 3 günlük eğitim verildi.

Seferihisar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğünün, AFAD İzmir İl Müdürlüğü ile düzenlediği eğitimler devam ediyor. "Muhtarlar AFAD Gönüllüsü Oluyor" projesi kapsamında; Narlıdere, Güzelbahçe, Seferihisar ve Urla ilçelerindeki muhtarlara 3 günlük eğitim verildi. Eğitmenler tarafından verilen derslerin ilk gününde; "İnsani Yardım ve Temel İlk Yardım", ikinci gün "Arama Kurtarma ve Yangın", üçüncü gün ise "Çadır Kurma" konularında eğitimler verildi.

 

Eğitimlerin sonunda başarılı olan muhtarların "AFAD Destek Gönüllüsü Sertifikası" alacağı öğrenildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.