Selamet Derneği'nden Fatih ERBAKAN'a Ziyaret

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2019 - 21:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1696+ kez okundu.
 

Selamet Derneği'nden Fatih ERBAKAN'a Ziyaret

Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz YILMAZ ve Genel Koordinatör Bilal ASLAN'dan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz YILMAZ ve Genel Koordinatör Bilal ASLAN'dan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN'a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Selamet Derneği'nin yapmış olduğu bu ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN'a Selamet Derneği'nin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgiler veren Sayın Yılmaz ve Aslan'a teşekkür etti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığınca duyurulan ziyerette ; ''Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz YILMAZ ve Genel Koordinatör Bilal ASLAN'dan Genel Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti. Ziyarette Selamet Derneği'nin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgiler veren Sayın Yılmaz ve Aslan'a teşekkür eder, hayırlı çalışmalarında üstün muvaffakiyetler dileriz.'' denildi.
Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz YILMAZ ve Genel Koordinatör Bilal ASLAN'dan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz YILMAZ ve Genel Koordinatör Bilal ASLAN'dan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN'a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Selamet Derneği'nin yapmış olduğu bu ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN'a Selamet Derneği'nin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgiler veren Sayın Yılmaz ve Aslan'a teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığınca duyurulan ziyerette ;

''Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz YILMAZ ve Genel Koordinatör Bilal ASLAN'dan Genel Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti.


Ziyarette Selamet Derneği'nin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgiler veren Sayın Yılmaz ve Aslan'a teşekkür eder, hayırlı çalışmalarında üstün muvaffakiyetler dileriz.'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.