Servis aracı ve otomobil çarpıştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2021 - 11:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1802+ kez okundu.
 

Servis aracı ve otomobil çarpıştı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, servis aracı ile otomobilin çarpışması dolayısıyla gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, servis aracı ile otomobilin çarpışması dolayısıyla gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.00 sularında Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşandı. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa-Ulucak yolu üzerinde Hakan A. (48) yönetimindeki 35 S 00902 plakalı OTAKAR marka servis aracı İzmir istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen Erkan G. (37) idaresindeki 35 PR 547 Renault marka plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Mintaha G. (34), Nisanur G. (14) ile Enescan G. (14) ve araç sürücüsü Erkan G., yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Erkan G. ve Nisanur G., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Mintaha G., ve Enescan G., ise Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan, kaza sebebiyle yol bir süre trafik akışına kapanırken, karayolları ekiplerinin yaptığı temizlik çalışması sonrası trafik normale döndü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, servis aracı ile otomobilin çarpışması dolayısıyla gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, servis aracı ile otomobilin çarpışması dolayısıyla gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sularında Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşandı. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa-Ulucak yolu üzerinde Hakan A. (48) yönetimindeki 35 S 00902 plakalı OTAKAR marka servis aracı İzmir istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen Erkan G. (37) idaresindeki 35 PR 547 Renault marka plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Mintaha G. (34), Nisanur G. (14) ile Enescan G. (14) ve araç sürücüsü Erkan G., yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Erkan G. ve Nisanur G., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Mintaha G., ve Enescan G., ise Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, kaza sebebiyle yol bir süre trafik akışına kapanırken, karayolları ekiplerinin yaptığı temizlik çalışması sonrası trafik normale döndü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.