Siber güvenlik çözümlerinin geleceği McAfee Güvenlik Zirvesi'nde konuşuldu

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2018 - 13:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1030+ kez okundu.
 

Siber güvenlik çözümlerinin geleceği McAfee Güvenlik Zirvesi'nde konuşuldu

McAfee Güvenlik Zirvesi 2018 iş dünyasının liderlerini ve sektör profesyonellerini siber güvenlik alanındaki güncel gelişmeleri ve geleceğin trendlerini konuşmak üzere bir araya getirdi.
Siber güvenlik şirketi McAfee, Levent'te düzenlediği McAfee Güvenlik Zirvesi 2018'de siber güvenliğin geleceğine ışık tuttu. İş dünyasından BT yöneticilerinin, sektör profesyonellerinin ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği zirvenin açılış konuşmasını yapan McAfee Türkiye Ülke Müdürü Hakan Uzun, "Şirket olarak 30 yıldır kullanıcıların ve kurumların bilgilerini koruyor ve onları ataklardan koruyoruz. Cihazlardan bulut platformlarına kadar kapsamlı bir koruma sağlıyoruz” dedi Dünyada artık 2 binden fazla güvenlik firması olduğunu söyleyen Uzun, "Bu firmaların her biri farklı bir uzmanlığa odaklanıyor. Geliştirilen çözümlerin birbirine entegre çalışması gerekiyor. Bu nedenle biz açık bir platform üzerinde, proaktif ve istihbarat odaklı bir güvenlik hizmeti sağlıyoruz. İstihbarat odaklı güvenlik sayesinde 45 milyondan fazla sorguya yanıt veriyor, her gün 600 bin yeni tehdidi tespit ediyoruz" şeklinde konuştu. Kaynak: IHA
McAfee Güvenlik Zirvesi 2018 iş dünyasının liderlerini ve sektör profesyonellerini siber güvenlik alanındaki güncel gelişmeleri ve geleceğin trendlerini konuşmak üzere bir araya getirdi.

Siber güvenlik şirketi McAfee, Levent'te düzenlediği McAfee Güvenlik Zirvesi 2018'de siber güvenliğin geleceğine ışık tuttu. İş dünyasından BT yöneticilerinin, sektör profesyonellerinin ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği zirvenin açılış konuşmasını yapan McAfee Türkiye Ülke Müdürü Hakan Uzun, "Şirket olarak 30 yıldır kullanıcıların ve kurumların bilgilerini koruyor ve onları ataklardan koruyoruz. Cihazlardan bulut platformlarına kadar kapsamlı bir koruma sağlıyoruz” dedi

Dünyada artık 2 binden fazla güvenlik firması olduğunu söyleyen Uzun, "Bu firmaların her biri farklı bir uzmanlığa odaklanıyor. Geliştirilen çözümlerin birbirine entegre çalışması gerekiyor. Bu nedenle biz açık bir platform üzerinde, proaktif ve istihbarat odaklı bir güvenlik hizmeti sağlıyoruz. İstihbarat odaklı güvenlik sayesinde 45 milyondan fazla sorguya yanıt veriyor, her gün 600 bin yeni tehdidi tespit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.