Simav’da kestane verimini arttırma çalışmaları

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2022 - 11:04, Güncelleme: 12.08.2022 - 10:19 1968+ kez okundu.
 

Simav’da kestane verimini arttırma çalışmaları

Simav’da kestane verimini arttırma çalışmaları
Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Simav Yeniköy de yöre halkı ile bir araya gelerek kestane veriminin artırılması konusunda istişarede bulundu ve vatandaşların taleplerini dinledi.Aynı zamanda kestane dal kanseri ve gal arısı ile mücadele çalışmaları konuşulduğu toplantıda alınacak tedbirler masaya yatırıldı.Toplantıya Bölge Müdürü Birol Dündar’ın yanı sıra Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı, Simav Orman İşletme Müdürü Necmi Topal, Orman İşletme Şefleri ile köylü vatandaşlar katıldı.
Simav’da kestane verimini arttırma çalışmaları
Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Simav Yeniköy de yöre halkı ile bir araya gelerek kestane veriminin artırılması konusunda istişarede bulundu ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Aynı zamanda kestane dal kanseri ve gal arısı ile mücadele çalışmaları konuşulduğu toplantıda alınacak tedbirler masaya yatırıldı.
Toplantıya Bölge Müdürü Birol Dündar’ın yanı sıra Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı, Simav Orman İşletme Müdürü Necmi Topal, Orman İşletme Şefleri ile köylü vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.