Sinop için kuvvetli yağış uyarısı

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 08:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1903+ kez okundu.
 

Sinop için kuvvetli yağış uyarısı

Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. 
Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre Ayancık ve Türkeli ilçelerinde saat 06.00'ya kadar kuvvetli yağış beklendiği duyuruldu. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenildi. HÜRRİYET
Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre Ayancık ve Türkeli ilçelerinde saat 06.00'ya kadar kuvvetli yağış beklendiği duyuruldu.

Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenildi.

HÜRRİYET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.