Turgutluspor Mert Narin’i transfer etti

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 13:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1629+ kez okundu.
 

Turgutluspor Mert Narin’i transfer etti

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, altyapısından yetişen ve genç yaşta takım kaptanlığına kadar yükselen Mert Narin’i transfer ederek renklerine bağladı.
2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarıya Kırşehir Belediyespor yenilgisiyle başlayan Turgutluspor, eski oyuncusu Mert Narin’i renklerine bağladı. Son olarak Büyükçemece Tepecikspor’da forma giyen Mert Narin, Irlamaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan Törende Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ve Genel Kaptan Tolga Seyman yer aldı. Transferin hayırlı olmasını dileyen Seyman, Turgutlulu olan Mert Narin’e güvendiklerini ve başarılı bir sezon geçireceğine inandığını söyledi. Doğup büyüdüğü Turgutlu’ya tekrardan dönen Mert Narin, “4 yıl sonra Turgutluspor formasını giyecek olmaktan dolayı son derece mutluyum. Güzel bir sezon geçirip takımımızın başarısında pay sahibi olmak için var gücümle çalışacağım. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.” Kariyerine 7 Eylül İdmanyurdu Spor Kulübü’nde başlayan Mert Narin, Turgutluspor formasıyla profesyonelliğe geçiş yaptı. Turgutluspor’dan sonra Bergama Belediyespor, Kızılcabölükspor, Halide Edip Adıvarspor, İskenderun FK, Kırşehir Belediyespor ve son olarak Büyükçekmece Tepecikspor formalarını giydi. Kariyerinde 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 155 maça çıkan Mert Narin 14 gole imza attı.
2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, altyapısından yetişen ve genç yaşta takım kaptanlığına kadar yükselen Mert Narin’i transfer ederek renklerine bağladı.

2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarıya Kırşehir Belediyespor yenilgisiyle başlayan Turgutluspor, eski oyuncusu Mert Narin’i renklerine bağladı. Son olarak Büyükçemece Tepecikspor’da forma giyen Mert Narin, Irlamaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yapılan Törende Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ve Genel Kaptan Tolga Seyman yer aldı. Transferin hayırlı olmasını dileyen Seyman, Turgutlulu olan Mert Narin’e güvendiklerini ve başarılı bir sezon geçireceğine inandığını söyledi.

Doğup büyüdüğü Turgutlu’ya tekrardan dönen Mert Narin, “4 yıl sonra Turgutluspor formasını giyecek olmaktan dolayı son derece mutluyum. Güzel bir sezon geçirip takımımızın başarısında pay sahibi olmak için var gücümle çalışacağım. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.”

Kariyerine 7 Eylül İdmanyurdu Spor Kulübü’nde başlayan Mert Narin, Turgutluspor formasıyla profesyonelliğe geçiş yaptı. Turgutluspor’dan sonra Bergama Belediyespor, Kızılcabölükspor, Halide Edip Adıvarspor, İskenderun FK, Kırşehir Belediyespor ve son olarak Büyükçekmece Tepecikspor formalarını giydi.

Kariyerinde 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 155 maça çıkan Mert Narin 14 gole imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.