Türkelli köyü şehitlerini unutmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2020 - 23:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2210+ kez okundu.
 

Türkelli köyü şehitlerini unutmadı

İzmir’in Menemen ilçesi köyü olan türkelli şehitlerini yine unutmadı.
Sosyal duyarlılıkları ile adından defalarca söz ettiren Türkelli köyü sakinleri şehadete ulaşan tüm şehitlerimiz adına Mevlüd ve lokma hayrı yaptırdı.  Tüm şehitlerimiz için lokma hayrı ve Mevlid-i Nebi programı duzenleyen Turkellispor ve Türkelli Gençliği daha öncede bir çok projeye imza atmıştı. Habergündemim ve Haberege siteleri genel yayın Müdürü Abdülvahit KOÇ; yapılan bu organizasyona yoğun programlarımız dolayısı ile üzülerek katılamadım, ama büyüdüğüm toprakların sahiplerine yakışır bir duruş sergileyen Türkelli Gençliği ve Türkelli spor külübü yetkililerine ve asil Hemşerilerime canı gönülden teşekkür ederim dedi.  Türkelli spor ve Türkelli Gençliği yaptıgı bu organizasyon ile Menemen ilçesinden büyük takdir topladı.  Sosyal projeler ile adından söz ettiren Türkelli köyü sakinlerinin organizasyonuna katılım en yüksek seviyede oldu  Sadece Menemen değil tüm İzmir’den katılımlar gözden kaçmadı
İzmir’in Menemen ilçesi köyü olan türkelli şehitlerini yine unutmadı.

Sosyal duyarlılıkları ile adından defalarca söz ettiren Türkelli köyü sakinleri şehadete ulaşan tüm şehitlerimiz adına Mevlüd ve lokma hayrı yaptırdı. 

Tüm şehitlerimiz için lokma hayrı ve Mevlid-i Nebi programı duzenleyen Turkellispor ve Türkelli Gençliği daha öncede bir çok projeye imza atmıştı.

Habergündemim ve Haberege siteleri genel yayın Müdürü Abdülvahit KOÇ; yapılan bu organizasyona yoğun programlarımız dolayısı ile üzülerek katılamadım, ama büyüdüğüm toprakların sahiplerine yakışır bir duruş sergileyen Türkelli Gençliği ve Türkelli spor külübü yetkililerine ve asil Hemşerilerime canı gönülden teşekkür ederim dedi. 

Türkelli spor ve Türkelli Gençliği yaptıgı bu organizasyon ile Menemen ilçesinden büyük takdir topladı. 

Sosyal projeler ile adından söz ettiren Türkelli köyü sakinlerinin organizasyonuna katılım en yüksek seviyede oldu 

Sadece Menemen değil tüm İzmir’den katılımlar gözden kaçmadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.