Yatabare ligdeki 2. golünü attı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 22:40, Güncelleme: 17.10.2022 - 22:03 1177+ kez okundu.
 

Yatabare ligdeki 2. golünü attı

Yatabare ligdeki 2. golünü attı
DG Sivasspor’un deneyimli futbolcusu Mustapha Yatabare, Giresunspor maçında attığı golle bu sezon ikinci kez ağları sarstı.Süper Lig’de Giresunspor ile karşılaşan Sivasspor’da başarılı futbolcu Mustapha Yatabare rakip fileleri havalandırdı. Müsabakanın 35. dakikasında Yatabare meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Yatabare böylece bu sezonki ikinci golünü kaydetti. Mücadeleye 11’de başlayan Yatabare, attığı golden sonra sevincini arkadaşları ile paylaştı.Karşılaşma 3-0 Sivasspor’un galibiyeti ile sona erdi.
Yatabare ligdeki 2. golünü attı
DG Sivasspor’un deneyimli futbolcusu Mustapha Yatabare, Giresunspor maçında attığı golle bu sezon ikinci kez ağları sarstı.
Süper Lig’de Giresunspor ile karşılaşan Sivasspor’da başarılı futbolcu Mustapha Yatabare rakip fileleri havalandırdı. Müsabakanın 35. dakikasında Yatabare meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Yatabare böylece bu sezonki ikinci golünü kaydetti. Mücadeleye 11’de başlayan Yatabare, attığı golden sonra sevincini arkadaşları ile paylaştı.
Karşılaşma 3-0 Sivasspor’un galibiyeti ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.