YÖK raporunda DEÜ farkı

EĞİTİM 23.12.2023 - 15:26, Güncelleme: 23.12.2023 - 15:26 1363+ kez okundu.
 

YÖK raporunda DEÜ farkı

Değerli Basın Mensubu; Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan ‘2023-Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu’nda önemli başarılara imza attı.İZMİR (İGFA) - DEÜ, Türkiye’deki 208 yükseköğretim kurumunun değerlendirildiği raporda 3 farklı göstergede Türkiye 1’incisi olurken; 7 göstergede ise Türkiye genelinde ilk 5 içinde yer aldı. DEÜ’nün başarısını değerlendiren DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Birçok ilki ve yeniliği ülkemize, kentimize ve bilim dünyasına kazandıran Dokuz Eylül Üniversitesi olarak, raporda elde ettiğimiz başarılardan oldukça memnun kaldık. Üniversitemiz rapora göre 3 alanda Türkiye 1’incisi oldu. 7 göstergede ise Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk 5’te yer aldı. Türk yükseköğretimini karakterize eden Üniversitemiz ile gurur duyuyoruz” dedi.

Değerli Basın Mensubu; Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan ‘2023-Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu’nda önemli başarılara imza attı.

İZMİR (İGFA) - DEÜ, Türkiye’deki 208 yükseköğretim kurumunun değerlendirildiği raporda 3 farklı göstergede Türkiye 1’incisi olurken; 7 göstergede ise Türkiye genelinde ilk 5 içinde yer aldı.

DEÜ’nün başarısını değerlendiren DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Birçok ilki ve yeniliği ülkemize, kentimize ve bilim dünyasına kazandıran Dokuz Eylül Üniversitesi olarak, raporda elde ettiğimiz başarılardan oldukça memnun kaldık. Üniversitemiz rapora göre 3 alanda Türkiye 1’incisi oldu. 7 göstergede ise Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk 5’te yer aldı. Türk yükseköğretimini karakterize eden Üniversitemiz ile gurur duyuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.