Ağaçköy-Büyükaslıhanlar grup yoluna sıcak asfalt

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 06:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2071+ kez okundu.
 

Ağaçköy-Büyükaslıhanlar grup yoluna sıcak asfalt

Ağaçköy- Büyükaslıhanlar Grup Köy Yolu
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, Ağaçköy-Büyükaslıhanlar grup köy yolu sıcak asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu, Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç ile beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ’’Grup yolunun tamamlanmasının ardından Kütahya İl Özel İdaresi tarafından, yayaların ve araçların yolu daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi amacıyla son aşama olarak asfalta yol çizgileri çekilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Belediye Başkanımız Şemsettin Akağaç ile beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledik’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)
Ağaçköy- Büyükaslıhanlar Grup Köy Yolu

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, Ağaçköy-Büyükaslıhanlar grup köy yolu sıcak asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu, Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç ile beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ’’Grup yolunun tamamlanmasının ardından Kütahya İl Özel İdaresi tarafından, yayaların ve araçların yolu daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi amacıyla son aşama olarak asfalta yol çizgileri çekilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Belediye Başkanımız Şemsettin Akağaç ile beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledik’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.