Çiğli Belediyesi'nden hayvanseverlere yönelik eğitim

CAN DOSTLAR 01.11.2023 - 08:38, Güncelleme: 01.11.2023 - 08:38 3839+ kez okundu.
 

Çiğli Belediyesi'nden hayvanseverlere yönelik eğitim

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada hayvanseverlere yönelik eğitim verileceği duyuruldu
Çiğli Belediyesi, sokakta yaşayan köpeklerin rehabilitasyonuna yönelik, hayvanseverlere eğitim vereceğini duyurdu. 8 Kasım Çarşamba, Akvaryum Kafe ve Restaurantta verilecek eğitim saat 11.00’da başlayacak. Eğitimi, köpek rehabilitasyon uzmanı Çağdaş Sincer verecek. Konuya ilişkin Çiğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Çiğli'nin merhametli insanları ile buluşuyoruz... Sokaklarımızda yaşayan sahipsiz bırakılmış köpeklerin rehabilitasyonu için düzenleyeceğimiz Köpeklerin Rehabilitasyonu ve Eğitimi konulu eğitime tüm hayvanseverleri bekliyoruz” ifadeleri ile çağrıda bulunuldu.
Çiğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada hayvanseverlere yönelik eğitim verileceği duyuruldu

Çiğli Belediyesi, sokakta yaşayan köpeklerin rehabilitasyonuna yönelik, hayvanseverlere eğitim vereceğini duyurdu.

8 Kasım Çarşamba, Akvaryum Kafe ve Restaurantta verilecek eğitim saat 11.00’da başlayacak. Eğitimi, köpek rehabilitasyon uzmanı Çağdaş Sincer verecek.

Konuya ilişkin Çiğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Çiğli'nin merhametli insanları ile buluşuyoruz... Sokaklarımızda yaşayan sahipsiz bırakılmış köpeklerin rehabilitasyonu için düzenleyeceğimiz Köpeklerin Rehabilitasyonu ve Eğitimi konulu eğitime tüm hayvanseverleri bekliyoruz” ifadeleri ile çağrıda bulunuldu.

f9xzi2jw0aaxypl.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.