Çubuk Gölü’nde mest eden manzara!

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2022 - 15:23, Güncelleme: 08.12.2022 - 15:23 1325+ kez okundu.
 

Çubuk Gölü’nde mest eden manzara!

Çubuk Gölü’nde mest eden manzara
Bolu’nun Göynük ilçesindeki Çubuk Gölü doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Kent merkezine 97 kilometre uzaklıkta bulunan Çubuk Gölü, sonbaharın güzelliklerini yansıtıyor. Sarı, yeşil ve kahverengi tonlarının hakim olduğu bölge, doğal güzellikleriyle ilgi çekiyor. ’Göynük’ün incisi’ olarak adlandırılan Çubuk Gölü, etrafı dağlarla çevrili bir bölgede bulunuyor. Kampçıların ve trekking yürüyüşçülerinin sıkça ziyaret ettiği Çubuk Gölü, her mevsim ilgi görüyor.
Çubuk Gölü’nde mest eden manzara

Bolu’nun Göynük ilçesindeki Çubuk Gölü doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.
Kent merkezine 97 kilometre uzaklıkta bulunan Çubuk Gölü, sonbaharın güzelliklerini yansıtıyor. Sarı, yeşil ve kahverengi tonlarının hakim olduğu bölge, doğal güzellikleriyle ilgi çekiyor. ’Göynük’ün incisi’ olarak adlandırılan Çubuk Gölü, etrafı dağlarla çevrili bir bölgede bulunuyor. Kampçıların ve trekking yürüyüşçülerinin sıkça ziyaret ettiği Çubuk Gölü, her mevsim ilgi görüyor.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.