ERZURUM’DA ADAY KENTLER ARASINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2020 - 20:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2856+ kez okundu.
 

ERZURUM’DA ADAY KENTLER ARASINDA

ATFF Başkanı AYHAN YILDIZ, “Erzurum bizim için çok önemli. 24 ülkenin katılması planlanan bu organizasyon için en uygun yerin Erzurum olduğuna inanıyoruz. İnşallah bu organizasyonu Erzurum’a getireceğiz” dedi
Türkiye’de Şanlıurfa Gobeklitepe, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Sarıkamış Kayak Merkezi, İstanbul Riva, Antalya ve İzmir gibi illerden birinde yapılması planlanan 2022 UYAFA için Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldız ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek UYAFA CUP’ın yer tespitinde son adımını atıklarını söyledi. UYAFA CUP 2022’de SON ADIMLAR. UYAFA Başkanı Özcan Şimşek, Avrupa Türk Futbol Federsyon Başkanı AYHAN YILDIZ ve ATFF teşkilat başkanı SEDAT DEMİR Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti. AYHAN YILDIZ, UYAFA Cup’ın yaz turizmi ile kış turizmi anlamında birleştirici bir köprü olacağını söyledi. ATFF Heyeti Vali Memiş’i ziyaret etti. UYAFA CUP’ın yapılacağı aday kentler arasında Erzurum’un da bulunduğunu aktaran Şimşek, herkesten bu yolda destek beklediklerini söyledi. Şimşek, şu ana kadar gerçekleştirdikleri ziyaretlerde hep destek gördüklerini ifade etti. UYAFA CUP 2022 hakkında bilgi veren Şimşek, ‘Geleceğin için Sağlıklı Beslen, Hareketli Yaşa, Toprağını İşle ve Suyunu İsraf Etme’ Projesi kapsamında düzenlenecek “UYAFA Cup Turkey 2022” Organizasyonu için yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlattı. Bu çerçevede organizasyonun yapılacağı yer konusunda karar verecek mercilerden biri olan ATFF heyeti Erzurum’da organizasyon yapılacağı yerleri yerinde incelmek için ATFF Avrupa Türk Futbol Federsyon başkanı ve ATFF teşkilat başkanı ile Erzurum’a geldi UYAFA başkanı Şimşek Organizasyonun Koronavirüs hastalığı (COVID-19) dan dolayı ertelenmesi konusunda şimdilik her hangi bir olumsuzluğun söz konusu olmadığını organizasyonun Erzurum’da yapılmasına karar verilmesi halinde UYAFA CUP’ın Eylül yada Ekim 2022 tarihinde yapılacağını söyledi. Vali Memiş sahiplendi Erzurum Valisi Okay Memiş, ATFF Başkanı Ayhan YILDIZ ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek’in ziyaretinden memnuniyet duyarken, projenin Erzurum için önemli olduğunu söyledi. Yaz Kamplarının merkezi olan ve kış turizminde de Türkiye’nin öncü kentleri arasında yer alan Erzurum’da UYAFA Cup’ın düzenlenmesinden memnuniyet duyacaklarının altını çizen Vali Okay Memiş, “Maçların yapılacağı tarih çok önemli. Yaz Turizmi ile Kış Turizmi arasında bir köprü vazifesi güdecek olan UYAFA Cup’ın yaz ve kış turizmini birbirine bağlayacağına inayorum. Onun için bu turnuvanın Erzurum’da yapılmasına istiyoruz. ATFF Başkanı AYHAN YILDIZ, Vali Memiş’in organizasyonu sahiplenme duygusu nedeniyle kendisine teşekkür etti. Sayın Memiş heyete Erzurum’un simgelerinden Oltu taşı tesbih hediye etti...
ATFF Başkanı AYHAN YILDIZ, “Erzurum bizim için çok önemli. 24 ülkenin katılması planlanan bu organizasyon için en uygun yerin Erzurum olduğuna inanıyoruz. İnşallah bu organizasyonu Erzurum’a getireceğiz” dedi

Türkiye’de Şanlıurfa Gobeklitepe, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Sarıkamış Kayak Merkezi, İstanbul Riva, Antalya ve İzmir gibi illerden birinde yapılması planlanan 2022 UYAFA için Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldız ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek UYAFA CUP’ın yer tespitinde son adımını atıklarını söyledi.

UYAFA CUP 2022’de SON ADIMLAR. UYAFA Başkanı Özcan Şimşek, Avrupa Türk Futbol Federsyon Başkanı AYHAN YILDIZ ve ATFF teşkilat başkanı SEDAT DEMİR Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti. AYHAN YILDIZ, UYAFA Cup’ın yaz turizmi ile kış turizmi anlamında birleştirici bir köprü olacağını söyledi.

ATFF Heyeti Vali Memiş’i ziyaret etti.

UYAFA CUP’ın yapılacağı aday kentler arasında Erzurum’un da bulunduğunu aktaran Şimşek, herkesten bu yolda destek beklediklerini söyledi. Şimşek, şu ana kadar gerçekleştirdikleri ziyaretlerde hep destek gördüklerini ifade etti.

UYAFA CUP 2022 hakkında bilgi veren Şimşek, ‘Geleceğin için Sağlıklı Beslen, Hareketli Yaşa, Toprağını İşle ve Suyunu İsraf Etme’ Projesi kapsamında düzenlenecek “UYAFA Cup Turkey 2022” Organizasyonu için yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlattı. Bu çerçevede organizasyonun yapılacağı yer konusunda karar verecek mercilerden biri olan ATFF heyeti Erzurum’da organizasyon yapılacağı yerleri yerinde incelmek için ATFF Avrupa Türk Futbol Federsyon başkanı ve ATFF teşkilat başkanı ile Erzurum’a geldi

UYAFA başkanı Şimşek Organizasyonun Koronavirüs hastalığı (COVID-19) dan dolayı ertelenmesi konusunda şimdilik her hangi bir olumsuzluğun söz konusu olmadığını organizasyonun Erzurum’da yapılmasına karar verilmesi halinde UYAFA CUP’ın Eylül yada Ekim 2022 tarihinde yapılacağını söyledi.

Vali Memiş sahiplendi

Erzurum Valisi Okay Memiş, ATFF Başkanı Ayhan YILDIZ ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek’in ziyaretinden memnuniyet duyarken, projenin Erzurum için önemli olduğunu söyledi.

Yaz Kamplarının merkezi olan ve kış turizminde de Türkiye’nin öncü kentleri arasında yer alan Erzurum’da UYAFA Cup’ın düzenlenmesinden memnuniyet duyacaklarının altını çizen Vali Okay Memiş, “Maçların yapılacağı tarih çok önemli. Yaz Turizmi ile Kış Turizmi arasında bir köprü vazifesi güdecek olan UYAFA Cup’ın yaz ve kış turizmini birbirine bağlayacağına inayorum. Onun için bu turnuvanın Erzurum’da yapılmasına istiyoruz.

ATFF Başkanı AYHAN YILDIZ, Vali Memiş’in organizasyonu sahiplenme duygusu nedeniyle kendisine teşekkür etti. Sayın Memiş heyete Erzurum’un simgelerinden Oltu taşı tesbih hediye etti...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.