EYT'de son durum ne? lütfen paylaşılan o bilgilere inanmayın

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2019 - 13:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2319+ kez okundu.
 

EYT'de son durum ne? lütfen paylaşılan o bilgilere inanmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'lilerle ilgili verdiği talimat sonrası tüm bekleyenler Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkındaki son dakika gelişmelerini talip ediyor.
İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Resul KURT, EYT'de son durumu habergündemime 'ye anlattı.  internet ve sosyal medyada dolaşan bir çok haberin veya  'Cumhurbaşkanlığı EYT raporu tamamlandı' haberlerinin hiç gerçeği yansıtmadığını ifade eden kurt "EYT’de son durum şu şekildedir dedi ; Emeklilik yaşını bekleyenlerle ilgili uzun zamandır çeşitli taleplerde bulunuluyor. En önde gelen talep ise 8 Eylül 1999 tarihinde yapılan düzenleme bizler için uygulanmasın ve biz bu emeklilikle ilgili haklarımızı kazanalım talebi var. Bu talep kamu tarafında bir karşılık görmüş değil ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vedat Bilgin’i görevlendirmesiyle birlikte bu konuda yeni bir başlangıç olacak kanaatineyim . İNTERNETTE DOLAŞAN EYT RAPORUNA İNANMAYIN Şimdi bir komisyon kurulacak ve bu komisyonla birlikte EYT’lilerin talepleri tabiki gündeme gelecek. Sosyal medyada çeşitli raporlar vs. var, ama bunların hiç birisini  bir doğruluk payı yoktur, bunlar Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanmış raporlar değildir  Henüz Cumhurbaşkanlığı tarafından görevlendirilmiş bir komisyon yoktur. Bir komisyon kurulacak ve tarafların talepleri değerlendirilecek ve en son Sayın Cumhutbaşkanımıza bir rapor sunulacak. Tekrar etmekte fayda var, internette, sosyal medyada gezen ‘Cumhurbaşkanlığı EYT raporu tamamlandı’ bilgileri gerçek değildir. bu konuda ayt li olan kişiler bu haberlere itibar etmesinler dedi 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'lilerle ilgili verdiği talimat sonrası tüm bekleyenler Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkındaki son dakika gelişmelerini talip ediyor.

İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Resul KURT, EYT'de son durumu habergündemime 'ye anlattı. 

internet ve sosyal medyada dolaşan bir çok haberin veya  'Cumhurbaşkanlığı EYT raporu tamamlandı' haberlerinin hiç gerçeği yansıtmadığını ifade eden kurt

"EYT’de son durum şu şekildedir dedi ;

Emeklilik yaşını bekleyenlerle ilgili uzun zamandır çeşitli taleplerde bulunuluyor. En önde gelen talep ise 8 Eylül 1999 tarihinde yapılan düzenleme bizler için uygulanmasın ve biz bu emeklilikle ilgili haklarımızı kazanalım talebi var. Bu talep kamu tarafında bir karşılık görmüş değil ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vedat Bilgin’i görevlendirmesiyle birlikte bu konuda yeni bir başlangıç olacak kanaatineyim .

İNTERNETTE DOLAŞAN EYT RAPORUNA İNANMAYIN

Şimdi bir komisyon kurulacak ve bu komisyonla birlikte EYT’lilerin talepleri tabiki gündeme gelecek.

Sosyal medyada çeşitli raporlar vs. var, ama bunların hiç birisini  bir doğruluk payı yoktur, bunlar Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanmış raporlar değildir 

Henüz Cumhurbaşkanlığı tarafından görevlendirilmiş bir komisyon yoktur.

Bir komisyon kurulacak ve tarafların talepleri değerlendirilecek ve en son Sayın Cumhutbaşkanımıza bir rapor sunulacak. Tekrar etmekte fayda var, internette, sosyal medyada gezen ‘Cumhurbaşkanlığı EYT raporu tamamlandı’ bilgileri gerçek değildir.

bu konuda ayt li olan kişiler bu haberlere itibar etmesinler dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.