Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları toplantısı İzmir'de!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2021 - 16:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1712+ kez okundu.
 

Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları toplantısı İzmir'de!

Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Onur Can Yazıcı gençlerle Ege bölge toplantısını İzmir il teşkilatı binasında yaptı.
Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları Başkanı Onurcan Yazıcı basın açıklamasında şunları söyledi;'' 2023 yılında yapılması beklenilen seçimlerde oy kullanacak her 5 kişiden 1 'i ilk defa sandık başına geçecek. Yani başka bir deyişle önümüzdeki Genel Seçimlere ve ülke geleceğine gençler yön verecekler... Gençler bugüne kadar aldatıldı. Bizlere bugüne kadar bu ülkenin geleceği denildi. Bu doğru değil, bu eksik! Evet biz bu ülkenin geleceğiyiz, ama biz bu ülkenin aynı zamanda bugünüyüz... Peki gençler ne istiyor? Bizler gençliğin A Kuşağı/ Z Kuşağı gibi sosyal ayrımlara maruz kalmamasını istiyoruz. Bizler gençliğin ekonomik nedenlerden dolayı korkuyla baskıyla ve endişe ile yetiştirilmesini de kabul etmiyoruz. Bizler gençler yerine konuşan siyasileri dinlemek değil bizzat gençler olarak kendimiz konuşmak istiyoruz...  YANİ BİZ GENÇLER OLARAK ARTIK RİCA MAKAMINDA DEĞİL, İCRA MAKAMINDA OLMAK İSTİYORUZ... Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları olarak; Bugün İzmir 'de gerçekleştirdiğimiz Gençlik Kolları Ege Bölge Toplantımızda ülkemize söz veriyoruz: Vatanın dağlarında, Bayırlarında, Kırlarında, Hatta en ücra köşelerinde, Kendi kendine açıp solan çiçek bırakmayacağız''dedi.
Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Onur Can Yazıcı gençlerle Ege bölge toplantısını İzmir il teşkilatı binasında yaptı.

Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları Başkanı Onurcan Yazıcı basın açıklamasında şunları söyledi;'' 2023 yılında yapılması beklenilen seçimlerde oy kullanacak her 5 kişiden 1 'i ilk defa sandık başına geçecek. Yani başka bir deyişle önümüzdeki Genel Seçimlere ve ülke geleceğine gençler yön verecekler...

Gençler bugüne kadar aldatıldı. Bizlere bugüne kadar bu ülkenin geleceği denildi. Bu doğru değil, bu eksik!

Evet biz bu ülkenin geleceğiyiz, ama biz bu ülkenin aynı zamanda bugünüyüz...

Peki gençler ne istiyor?

Bizler gençliğin A Kuşağı/ Z Kuşağı gibi sosyal ayrımlara maruz kalmamasını istiyoruz. Bizler gençliğin ekonomik nedenlerden dolayı korkuyla baskıyla ve endişe ile yetiştirilmesini de kabul etmiyoruz. Bizler gençler yerine konuşan siyasileri dinlemek değil bizzat gençler olarak kendimiz konuşmak istiyoruz... 

YANİ BİZ GENÇLER OLARAK ARTIK RİCA MAKAMINDA DEĞİL, İCRA MAKAMINDA OLMAK İSTİYORUZ...

Türkiye Değişim Partisi Gençlik Kolları olarak; Bugün İzmir 'de gerçekleştirdiğimiz Gençlik Kolları Ege Bölge Toplantımızda ülkemize söz veriyoruz:

Vatanın dağlarında, Bayırlarında, Kırlarında,
Hatta en ücra köşelerinde,
Kendi kendine açıp solan çiçek bırakmayacağız''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.