Talas’ta Hacivat - Karagöz Heyecanı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2022 - 20:25, Güncelleme: 09.12.2022 - 16:46 1094+ kez okundu.
 

Talas’ta Hacivat - Karagöz Heyecanı

Talas’ta Hacivat - Karagöz Heyecanı
Talas Belediyesi tarafından düzenlenen ve Aralık ayı boyunca devam edecek olan kültür-sanat etkinlikleri başlıyor. Programın ilk etkinliği büyük-küçük herkesin vazgeçilmezi arasında adını yazdıran Hacivat-Karagöz perde oyunu olacak.10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek gösteri, çocuklara keyifli saatler yaşatacak. Ücretsiz olarak sunulacak gösteriye vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Talas’ta Hacivat - Karagöz Heyecanı
Talas Belediyesi tarafından düzenlenen ve Aralık ayı boyunca devam edecek olan kültür-sanat etkinlikleri başlıyor. Programın ilk etkinliği büyük-küçük herkesin vazgeçilmezi arasında adını yazdıran Hacivat-Karagöz perde oyunu olacak.
10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek gösteri, çocuklara keyifli saatler yaşatacak. Ücretsiz olarak sunulacak gösteriye vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.