Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları’ndan İsrail’e Ağır Siber Saldırı

GÜNDEM/GÜNCEL 26.10.2024 - 22:28, Güncelleme: 26.10.2024 - 22:28 3268 kez okundu.
 

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları’ndan İsrail’e Ağır Siber Saldırı

İsrail’in dış işlerinden gelen paylaşıma siber yanıt
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik saygısız bir paylaşım yapmasının ardından, İsrail’in üç büyük bankasına, Mossad’a ve İsrail devletine karşı geniş kapsamlı siber saldırılar düzenlediğini açıkladı. Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsrail yönetiminde yer alan 142 kişinin banka hesap ve kredi kartı bilgilerini deep web’de paylaştıkları ifade edildi. Sancak Muhafızları, İsrail yönetimine yönelik ağır bir uyarıda bulunarak, “Bu saygısız davranış bir kez daha tekrar edilirse finansal çöküşün ne olduğunu öğrenecekler,” ifadelerini kullandı. Açıklamaya göre, saldırılar devam edecek ve benzer davranışların tekrarı durumunda İsrail’in finansal yapısına daha büyük bir zarar verileceği vurgulandı.  
İsrail’in dış işlerinden gelen paylaşıma siber yanıt

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik saygısız bir paylaşım yapmasının ardından, İsrail’in üç büyük bankasına, Mossad’a ve İsrail devletine karşı geniş kapsamlı siber saldırılar düzenlediğini açıkladı. Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsrail yönetiminde yer alan 142 kişinin banka hesap ve kredi kartı bilgilerini deep web’de paylaştıkları ifade edildi.

Sancak Muhafızları, İsrail yönetimine yönelik ağır bir uyarıda bulunarak, “Bu saygısız davranış bir kez daha tekrar edilirse finansal çöküşün ne olduğunu öğrenecekler,” ifadelerini kullandı. Açıklamaya göre, saldırılar devam edecek ve benzer davranışların tekrarı durumunda İsrail’in finansal yapısına daha büyük bir zarar verileceği vurgulandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.