Nuribey’de Mevlid-i Nebi Haftası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2019 - 12:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1296+ kez okundu.
 

Nuribey’de Mevlid-i Nebi Haftası

Afyonkarahisar'ın Nuribey İmam Hatip Ortaokulu Ve İsmet Atilla Ortaokulu Tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla Semazen Gösterilerininde Yer Aldığı Etkinlik Düzenlendi.
Afyonkarahisar’ın Nuribey İmam Hatip Ortaokulu ve İsmet Atilla Ortaokulu tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Nuribey Kasabası Halı Sahasında düzenlenen proğramda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve semazen gösterileri eşliğinde düzenlenen etkinlikte anıldı. Mevlid-i Nebi proğramı, Nuribey İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni İbrahim Güngör’ün sunumu ile devam etti. Proğramda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunduğu esnada ise vatandaşlar duygularına hakim olamadı.
Afyonkarahisar'ın Nuribey İmam Hatip Ortaokulu Ve İsmet Atilla Ortaokulu Tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla Semazen Gösterilerininde Yer Aldığı Etkinlik Düzenlendi.

Afyonkarahisar’ın Nuribey İmam Hatip Ortaokulu ve İsmet Atilla Ortaokulu tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Nuribey Kasabası Halı Sahasında düzenlenen proğramda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve semazen gösterileri eşliğinde düzenlenen etkinlikte anıldı. Mevlid-i Nebi proğramı, Nuribey İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni İbrahim Güngör’ün sunumu ile devam etti. Proğramda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunduğu esnada ise vatandaşlar duygularına hakim olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.