İzmir’de bıçaklı kavga: Yaralılar var

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 01:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2278+ kez okundu.
 

İzmir’de bıçaklı kavga: Yaralılar var

İzmir’in Bornova ilçesinde iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralananlardan 1’inin hayati tehlikesinin olduğu söylendi.
Olay saat 20.30' da İnönü Mahallesi Şehit Mustafa Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre Emre T. (31) ile Erdoğan Ç. (24) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Emre T., elindeki bıçakla Erdoğan Ç.’yi karnından bıçakladı. Emre T. daha sonra kavgayı gören ve ayırmak için araya giren Erhan D.’yi (31) yaralayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılar Erdoğan Ç. ve Erhan D. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Erdoğan Ç.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis ekipleri 2 kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra kaçan Emre T.’yi kısa zamanda suç aletiyle birlikte yakaladı. Kavga esnasında darp neticesiyle başından yaralandığı tespit edilen şüpheli Emre T. Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Emre T. burada yapılan tedavisinden sonra gözaltına alınarak ifadesi için emniyete götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
İzmir’in Bornova ilçesinde iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralananlardan 1’inin hayati tehlikesinin olduğu söylendi.

Olay saat 20.30' da İnönü Mahallesi Şehit Mustafa Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre Emre T. (31) ile Erdoğan Ç. (24) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Emre T., elindeki bıçakla Erdoğan Ç.’yi karnından bıçakladı. Emre T. daha sonra kavgayı gören ve ayırmak için araya giren Erhan D.’yi (31) yaralayarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılar Erdoğan Ç. ve Erhan D. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Erdoğan Ç.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri 2 kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra kaçan Emre T.’yi kısa zamanda suç aletiyle birlikte yakaladı. Kavga esnasında darp neticesiyle başından yaralandığı tespit edilen şüpheli Emre T. Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Emre T. burada yapılan tedavisinden sonra gözaltına alınarak ifadesi için emniyete götürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.