Menemen'deki kriz büyüyor!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 11:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2858+ kez okundu.
 

Menemen'deki kriz büyüyor!

Gazetemizin Menemen hakkındaki haberlerinden sonra Menemen'deki kriz daha da büyüdü.
Gazetemizin Menemen hakkındaki haberlerinden sonra Menemen'deki kriz daha da büyüdü. Habergündemim gazetemiz 'Menemen'de neler oluyor' başlığıyla verdiği haberleri toplum ahlakına uygun olmadığı için bir çoğunu sansürleyerek vermişti. Akparti ilçe teşkilatında işe alınmak için kandırılmış insanları cinsel hevesleri uğruna kullanan kişilerin whatsapp konuşmalarını yayınlayan gazetemiz toplum aile yapısına aykırı olduğu düşüncesi ile bir çok whatsapp resminide yayınlanmamıştı. İşe alınan kadınlar hem belediye de hemde seyrekte tutulan özel villada kullanılmaya devam ederken haberimizden hemen sonra whatsapp konuşmalarını yapan ilçe teşkilatında görevli kişiler teşkilattan şimdilik uzaklaştırılmış işe alınan işçiler ise Aydın Pehlivan tarafında işten çıkarılmıştılar.  Başkan Serdar Aksoy'un görevden iki ay daha uzaklaştırılmasının ardından yaşanan bu olaylar ve en son cumhur ittifakında belediye binasında yaşanan tartışmalar bardağı taşıran son olay oldu. Belediye binasında yaşanan ve silahların çekildiği tartışmada iki korumanın öldüresiye dövüldüğü bilgisi verildi. İlçe teşkilatında ve belediye içerisinde yaşanan bu ahlak dışı olaylar gerçek dava mensuplarını harekete geçirdi. Menemen'li gençlerin örnek aldığı eski Teşkilat Başkanı Erhan Öztürk eşliğinde İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ziyaret edildi. Ziyarette gazetemiz istihbaratının elde ettiği tüm bilğiler ve haberler tek tek il başkanına iletildi. Hemen sonra belediyede yapılan usulsüzlükler ve ilçe teşkilatının belediye başkanını kişisel amaçları için nasıl kullandığı belgeleri ile takdim edildi.  Belediye binasında yaşanan ve silahların bile çekildiği olayın ise perde arkasında devasa bir egonun olduğu MHP ilçe başkanına selam vermeyen bir işçinin yüzünden silahların çekilmiş olması Menemen Belediyesi'nde durumun vehametini tekrar ortaya koymuş oldu.
Gazetemizin Menemen hakkındaki haberlerinden sonra Menemen'deki kriz daha da büyüdü.

Gazetemizin Menemen hakkındaki haberlerinden sonra Menemen'deki kriz daha da büyüdü. Habergündemim gazetemiz 'Menemen'de neler oluyor' başlığıyla verdiği haberleri toplum ahlakına uygun olmadığı için bir çoğunu sansürleyerek vermişti.
Akparti ilçe teşkilatında işe alınmak için kandırılmış insanları cinsel hevesleri uğruna kullanan kişilerin whatsapp konuşmalarını yayınlayan gazetemiz toplum aile yapısına aykırı olduğu düşüncesi ile bir çok whatsapp resminide yayınlanmamıştı.

İşe alınan kadınlar hem belediye de hemde seyrekte tutulan özel villada kullanılmaya devam ederken haberimizden hemen sonra whatsapp konuşmalarını yapan ilçe teşkilatında görevli kişiler teşkilattan şimdilik uzaklaştırılmış işe alınan işçiler ise Aydın Pehlivan tarafında işten çıkarılmıştılar. 
Başkan Serdar Aksoy'un görevden iki ay daha uzaklaştırılmasının ardından yaşanan bu olaylar ve en son cumhur ittifakında belediye binasında yaşanan tartışmalar bardağı taşıran son olay oldu.

Belediye binasında yaşanan ve silahların çekildiği tartışmada iki korumanın öldüresiye dövüldüğü bilgisi verildi.
İlçe teşkilatında ve belediye içerisinde yaşanan bu ahlak dışı olaylar gerçek dava mensuplarını harekete geçirdi.
Menemen'li gençlerin örnek aldığı eski Teşkilat Başkanı Erhan Öztürk eşliğinde İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ziyaret edildi.
Ziyarette gazetemiz istihbaratının elde ettiği tüm bilğiler ve haberler tek tek il başkanına iletildi. Hemen sonra belediyede yapılan usulsüzlükler ve ilçe teşkilatının belediye başkanını kişisel amaçları için nasıl kullandığı belgeleri ile takdim edildi. 
Belediye binasında yaşanan ve silahların bile çekildiği olayın ise perde arkasında devasa bir egonun olduğu MHP ilçe başkanına selam vermeyen bir işçinin yüzünden silahların çekilmiş olması Menemen Belediyesi'nde durumun vehametini tekrar ortaya koymuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.