Sakar trafiği felç oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2019 - 16:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2910+ kez okundu.
 

Sakar trafiği felç oldu

Marmaris ve Fethiye’ye ulaşımın sağlandığı Gökova Sakartepe rampasında araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. 10 kilometrelik Sakartepe rampası inişi trafik ekipleri tarafından bir süreliğine trafiğe kapatılırken, sürücüler uzun süre beklemek...
Marmaris ve Fethiye’ye ulaşımın sağlandığı Gökova Sakartepe rampasında araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. 10 kilometrelik Sakartepe rampası inişi trafik ekipleri tarafından bir süreliğine trafiğe kapatılırken, sürücüler uzun süre beklemek zorunda kaldı. Sakar rampasında trafiğin bir süre kapanmasına neden olan ise TIR’lar ile taşınan 40 metre uzunluğundaki beton bloklar oldu. Marmaris Bozburun Mahallesinde yapılacak köprünün beton bloklarının taşınması esnasında önlem amaçlı Sakar rampası inişi trafiğe bir süre kapatıldı. Her bir bloğun 40 metre uzunluğunda olması nedeniyle trafik ekipleri önde TIR’lara güvenlik amaçlı eşlik etti. Yolun trafiğe kapatılması nedeniyle beklemek zorunda kalan bazı vatandaşlar bu anları ölümsüzleştirmek için eğlenceye çevirdikleri gibi telefon ile bun anları öz çekim yaptı.
Marmaris ve Fethiye’ye ulaşımın sağlandığı Gökova Sakartepe rampasında araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. 10 kilometrelik Sakartepe rampası inişi trafik ekipleri tarafından bir süreliğine trafiğe kapatılırken, sürücüler uzun süre beklemek...

Marmaris ve Fethiye’ye ulaşımın sağlandığı Gökova Sakartepe rampasında araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. 10 kilometrelik Sakartepe rampası inişi trafik ekipleri tarafından bir süreliğine trafiğe kapatılırken, sürücüler uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Sakar rampasında trafiğin bir süre kapanmasına neden olan ise TIR’lar ile taşınan 40 metre uzunluğundaki beton bloklar oldu. Marmaris Bozburun Mahallesinde yapılacak köprünün beton bloklarının taşınması esnasında önlem amaçlı Sakar rampası inişi trafiğe bir süre kapatıldı. Her bir bloğun 40 metre uzunluğunda olması nedeniyle trafik ekipleri önde TIR’lara güvenlik amaçlı eşlik etti.

Yolun trafiğe kapatılması nedeniyle beklemek zorunda kalan bazı vatandaşlar bu anları ölümsüzleştirmek için eğlenceye çevirdikleri gibi telefon ile bun anları öz çekim yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.