Samsung One UI arayüzü hangi telefonlara geliyor?

BİLİM /TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2018 - 10:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2036+ kez okundu.
 

Samsung One UI arayüzü hangi telefonlara geliyor?

Samsung'un yeni duyurduğu One UI ara yüzünün hangi telefonlara geleceği belli oldu.
Samsung, Android Authority'ye bir açıklamada bulundu ve 2017'de piyasaya sürdüğü amiral gemilerinin yeni arayüzü kullanabileceğini söyledi. Bununla birlikte telefonların beta programına katılacağına dair bir işaret yok. One UI'nın Note 9, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ için Ocak 2019'da yayınlanması planlanıyor. Geçen senenin cihazları, güncellemeyi daha sonra alacaklar. One UI'yı erkenden denemek isteyen Galaxy S9 sahipleri, beta programına Samsung Members uygulaması üzerinden kaydolabiliyorlar.
Samsung'un yeni duyurduğu One UI ara yüzünün hangi telefonlara geleceği belli oldu.

Samsung, Android Authority'ye bir açıklamada bulundu ve 2017'de piyasaya sürdüğü amiral gemilerinin yeni arayüzü kullanabileceğini söyledi. Bununla birlikte telefonların beta programına katılacağına dair bir işaret yok. One UI'nın Note 9, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ için Ocak 2019'da yayınlanması planlanıyor. Geçen senenin cihazları, güncellemeyi daha sonra alacaklar.

One UI'yı erkenden denemek isteyen Galaxy S9 sahipleri, beta programına Samsung Members uygulaması üzerinden kaydolabiliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.