Tüm İş Konfederasyonu İş Kur İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2019 - 23:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2648+ kez okundu.
 

Tüm İş Konfederasyonu İş Kur İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Tüm İş Konfederasyonu İş Kur İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Başkanı İsa Öndil, Tüm Güven Sen Van İl Başkanı Murat Ergin ve beraberlerindeki  yönetim kurulu heyeti İŞ KUR  İl Müdürü Salih Serçe’yi makamında ziyaret ettiler. Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Başkanı İsa Öndil’lin başlatmış olduğu kamu kurum ziyaretleri kapsamında ilk olarak  İş Kur Van İl Müdürü Salih Serçe’yi makamında ziyaret ettiler.  ” Alın teri emekçinin madalyasıdır” diyerek kamu kurum ziyaretlerine başlayan Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil yapmış olduğu ziyaretinde ” İşçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarını koruyabilmek adına  bu şerefli görevimizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Kısa süre önce Van’daki teşkilâtlarımızı kurarak büyük birlik ve beraberliği sağladık. İnşallah hak ve hukuk çerçevesi içersinde Sendikal faaliyetlerimizi sımsıkı bir şekilde sürdüreceğiz diyen Öndil ” İş Kur Van İl Müdürü Salih Serçe’nin ilgi ve alakasından dolayı kendisine Tüm İş Konfederasyonu adına  teşekkür etti. Salih Serçe Makamına yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayarak teşekkür etti.
Tüm İş Konfederasyonu İş Kur İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti


Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Başkanı İsa Öndil, Tüm Güven Sen Van İl Başkanı Murat Ergin ve beraberlerindeki  yönetim kurulu heyeti İŞ KUR  İl Müdürü Salih Serçe’yi makamında ziyaret ettiler.

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Başkanı İsa Öndil’lin başlatmış olduğu kamu kurum ziyaretleri kapsamında ilk olarak  İş Kur Van İl Müdürü Salih Serçe’yi makamında ziyaret ettiler. 
” Alın teri emekçinin madalyasıdır” diyerek kamu kurum ziyaretlerine başlayan Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil yapmış olduğu ziyaretinde ” İşçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarını koruyabilmek adına  bu şerefli görevimizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Kısa süre önce Van’daki teşkilâtlarımızı kurarak büyük birlik ve beraberliği sağladık. İnşallah hak ve hukuk çerçevesi içersinde Sendikal faaliyetlerimizi sımsıkı bir şekilde sürdüreceğiz diyen Öndil ” İş Kur Van İl Müdürü Salih Serçe’nin ilgi ve alakasından dolayı kendisine Tüm İş Konfederasyonu adına  teşekkür etti.
Salih Serçe Makamına yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayarak teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.