Yaz spor kurslarında ‘kitap okuma saati’

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 10:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1909+ kez okundu.
 

Yaz spor kurslarında ‘kitap okuma saati’

Yaz Spor Kurslarında ‘kitap Okuma Saati’ Simav’da Yaz Spor Okulu Öğrencileri Hem Futbol Oynuyor, Hem Kitap Okuyorlar
Kütahya’nın Simav ilçesinde düzenlenen yaz spor kurslarında, futbol antrenmanları öncesi ‘kitap okuma saati’ etkinliği yapıldığı bildirildi. Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Belediye işbirliği ile ücretsiz olarak düzenledikleri yaz spor kurslarında, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, futbol antrenmanları öncesinde kitap okuma etkinlikleri yapıldığını ifade etti. Sapmaz “ İlçe stadımızda düzenlenen yaz spor kurslarında, geleceğimiz olan gençlerimize futbol antrenmanı öncesi kitap okuma saati uygulaması başlatan, gençliğin eğitimi ve spor öğretimine katkı sağlayan Antrenör ve eğitmen Mustafa Madan hocamıza, Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
Yaz Spor Kurslarında ‘kitap Okuma Saati’ Simav’da Yaz Spor Okulu Öğrencileri Hem Futbol Oynuyor, Hem Kitap Okuyorlar

Kütahya’nın Simav ilçesinde düzenlenen yaz spor kurslarında, futbol antrenmanları öncesi ‘kitap okuma saati’ etkinliği yapıldığı bildirildi.

Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Belediye işbirliği ile ücretsiz olarak düzenledikleri yaz spor kurslarında, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, futbol antrenmanları öncesinde kitap okuma etkinlikleri yapıldığını ifade etti. Sapmaz “ İlçe stadımızda düzenlenen yaz spor kurslarında, geleceğimiz olan gençlerimize futbol antrenmanı öncesi kitap okuma saati uygulaması başlatan, gençliğin eğitimi ve spor öğretimine katkı sağlayan Antrenör ve eğitmen Mustafa Madan hocamıza, Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.