Bahçeşehir Koleji Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2020 - 21:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2113+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Bugün Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu'nda Bahçeşehir Koleji'nin açılışı yapıldı.
Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu'nda Bahçeşehir Koleji'nin açılışı yapıldı. Açılışa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış önce kokteyli ardından biar konuşma yapan Bahçeşehir Koleji'ni Nevşehir'e kazandıran Halis Uluer konuşma yaptı. "Bahçeşehir Koleji olarak eğitimin öncülüğünü yapıyoruz. Geleceğin eğitimini bugün uyguluyor ve tam donanımlı kampüsümüzle açılışımızı yapıyoruz. Dünyanın en önde gelen okulları ve öğretmenleriyle beraber öncülük etmeye devam edeceğiz" dedi.
Bugün Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu'nda Bahçeşehir Koleji'nin açılışı yapıldı.

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu'nda Bahçeşehir Koleji'nin açılışı yapıldı.

Açılışa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış önce kokteyli ardından biar konuşma yapan Bahçeşehir Koleji'ni Nevşehir'e kazandıran Halis Uluer konuşma yaptı. "Bahçeşehir Koleji olarak eğitimin öncülüğünü yapıyoruz. Geleceğin eğitimini bugün uyguluyor ve tam donanımlı kampüsümüzle açılışımızı yapıyoruz. Dünyanın en önde gelen okulları ve öğretmenleriyle beraber öncülük etmeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.