Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2023 - 20:12, Güncelleme: 06.03.2023 - 20:17 2232+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Depremde ağır hasara uğrayan yerlerde esnafa 250 bin liraya kadar 12 ayı ödemesiz 60 ay vadeli, yarısını hazinenin ödeyeceği 7,5 faizli kredi veriyoruz."   Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Deprem bölgesindeki işletmelerin KOSGEB’e olan 2023 borçlarını, felakette hayatını kaybeden işletmecilerimizin ise tüm borçlarını siliyoruz."   Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amacımız 2 aya kadar 100 bin konteyner ev kurmak."   Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm konusu siyaset malzemesi yapılamayacak kadar hayati bir öneme sahiptir.   - Dünyada örneği olmayan şekilde depremin 10. gününde arama kurtarma çalışmalarını tamamladık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Depremde ağır hasara uğrayan yerlerde esnafa 250 bin liraya kadar 12 ayı ödemesiz 60 ay vadeli, yarısını hazinenin ödeyeceği 7,5 faizli kredi veriyoruz."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Deprem bölgesindeki işletmelerin KOSGEB’e olan 2023 borçlarını, felakette hayatını kaybeden işletmecilerimizin ise tüm borçlarını siliyoruz."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amacımız 2 aya kadar 100 bin konteyner ev kurmak."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm konusu siyaset malzemesi yapılamayacak kadar hayati bir öneme sahiptir.

 

- Dünyada örneği olmayan şekilde depremin 10. gününde arama kurtarma çalışmalarını tamamladık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.