Dışişleri’nden Irak’taki yeni hükümete ilişkin açıklama

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2022 - 00:25, Güncelleme: 27.10.2022 - 23:06 914+ kez okundu.
 

Dışişleri’nden Irak’taki yeni hükümete ilişkin açıklama

Dışişleri’nden Irak’taki yeni hükümete ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığından, Irak’ta Muhammed Şia Sudani başkanlığındaki hükümetin güvenoyu almasına ilişkin, “Irak’ta yeni Hükümetin, Temsilciler Meclisi’nden güvenoyu alarak, göreve başlamasını memnuniyetle karşılıyoruz” açıklaması yapıldı.Dışişleri Bakanlığınca yapılan yazılı açıklama, “Irak’ta yeni Hükümetin 27 Ekim 2022 tarihinde Temsilciler Meclisi’nden güvenoyu alarak, göreve başlamasını memnuniyetle karşılıyoruz. Başbakan Muhammed Şia Sudani’ye üstlendiği bu önemli görevde başarılar diliyoruz. Yeni hükümetin kapsayıcı bir yaklaşımla Irak halkının beklentilerini karşılayacak, Irak’ın huzurunu, istikrarını ve refahını güçlendirecek adımlar atacağına inanıyoruz. Türkiye, geçmişte olduğu gibi, yeni hükümetle de karşılıklı hassasiyetlere saygı ve müşterek menfaatler temelinde her alanda işbirliğini sürdürmeye hazırdır” ifadelerine yer verildi.
Dışişleri’nden Irak’taki yeni hükümete ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığından, Irak’ta Muhammed Şia Sudani başkanlığındaki hükümetin güvenoyu almasına ilişkin, “Irak’ta yeni Hükümetin, Temsilciler Meclisi’nden güvenoyu alarak, göreve başlamasını memnuniyetle karşılıyoruz” açıklaması yapıldı.
Dışişleri Bakanlığınca yapılan yazılı açıklama, “Irak’ta yeni Hükümetin 27 Ekim 2022 tarihinde Temsilciler Meclisi’nden güvenoyu alarak, göreve başlamasını memnuniyetle karşılıyoruz. Başbakan Muhammed Şia Sudani’ye üstlendiği bu önemli görevde başarılar diliyoruz. Yeni hükümetin kapsayıcı bir yaklaşımla Irak halkının beklentilerini karşılayacak, Irak’ın huzurunu, istikrarını ve refahını güçlendirecek adımlar atacağına inanıyoruz. Türkiye, geçmişte olduğu gibi, yeni hükümetle de karşılıklı hassasiyetlere saygı ve müşterek menfaatler temelinde her alanda işbirliğini sürdürmeye hazırdır” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.