Görenler polisi aradı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2018 - 19:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1457+ kez okundu.
 

Görenler polisi aradı!

Samsun'un Canik ilçesinde kağıt ve hurda toplayarak geçimini sağlayan genç, girdiği menfezde uyuyakalınca polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. 
  200 Evler Mahallesi Ankara Bulvarı üzerindeki menfezde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.  Olay yerine giden itfaiye ve polis ekipleri, Ömürcan Karabulut'u (18) uyandırdı. Üzerinde arama yapan ekipler, gence uyarılarda bulundu. Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, kağıt ve hurda toplayarak geçimini sağladığını belirterek, "Yorulmuştum. Öbür taraftan dolanayım derken aşağıda uyuyakalmışım. Herhangi bir madde kullanmadım, sadece uyuyordum." dedi.
Samsun'un Canik ilçesinde kağıt ve hurda toplayarak geçimini sağlayan genç, girdiği menfezde uyuyakalınca polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. 

 

200 Evler Mahallesi Ankara Bulvarı üzerindeki menfezde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.  Olay yerine giden itfaiye ve polis ekipleri, Ömürcan Karabulut'u (18) uyandırdı. Üzerinde arama yapan ekipler, gence uyarılarda bulundu.



Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, kağıt ve hurda toplayarak geçimini sağladığını belirterek, "Yorulmuştum. Öbür taraftan dolanayım derken aşağıda uyuyakalmışım. Herhangi bir madde kullanmadım, sadece uyuyordum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.