Tepebaşı Belediyesi’nden organize patilerin kampanyasına destek

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2023 - 15:35, Güncelleme: 18.02.2023 - 15:09 1536+ kez okundu.
 

Tepebaşı Belediyesi’nden organize patilerin kampanyasına destek

Tepebaşı Belediyesi’nden organize patilerin kampanyasına destek
Tepebaşı Belediyesi, deprem bölgesindeki patili dostlar için HAYTAP tarafından kurulum aşamasındaki 3’üncü Sahra Hastanesi için Organize Patiler organizasyonunda başlatılan kampanyaya destek oldu.Tepebaşı Belediyesi, Organize Patilerin HAYTAP tarafından Malatya’da kurulum aşamasındaki 3’üncü Sahra Hastanesi için gerekli olan ihtiyaçların toplanması amacıyla başlattığı kampanyaya destek oldu. Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi tarafından 1 köpek boxı, 1 kedi boxı, 50 köpeğe ve kediye yetecek kadar ameliyat malzemesi ve ilaç paketlenerek Malatya’ya gönderilmek üzere Organize Patilere teslim edildi.
Tepebaşı Belediyesi’nden organize patilerin kampanyasına destek
Tepebaşı Belediyesi, deprem bölgesindeki patili dostlar için HAYTAP tarafından kurulum aşamasındaki 3’üncü Sahra Hastanesi için Organize Patiler organizasyonunda başlatılan kampanyaya destek oldu.
Tepebaşı Belediyesi, Organize Patilerin HAYTAP tarafından Malatya’da kurulum aşamasındaki 3’üncü Sahra Hastanesi için gerekli olan ihtiyaçların toplanması amacıyla başlattığı kampanyaya destek oldu. Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi tarafından 1 köpek boxı, 1 kedi boxı, 50 köpeğe ve kediye yetecek kadar ameliyat malzemesi ve ilaç paketlenerek Malatya’ya gönderilmek üzere Organize Patilere teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.