BİRİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ

GÜNDEM/GÜNCEL 10.04.2023 - 23:02, Güncelleme: 10.04.2023 - 23:08 2487+ kez okundu.
 

BİRİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ

2022 yılı Eylül ayında kurulan ve kısa sürede teşkilatlanan sendikamızın Birinci Olağan Genel Kurulu, yurdun dört bir yanından gelen delegelerimizin yoğun katılımı ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Genel Kurulun açılışı Genel Başkan Yardımcımız Ayşen Pıravadı tarafından gerçekleştirildi.
2022 yılı Eylül ayında kurulan ve kısa sürede teşkilatlanan sendikamızın Birinci Olağan Genel Kurulu, yurdun dört bir yanından gelen delegelerimizin yoğun katılımı ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Genel Kurulun açılışı Genel Başkan Yardımcımız Ayşen Pıravadı tarafından gerçekleştirildi. Genel Başkan Vekilimiz Fatih Seyran, sendikamızın altı aylık faaliyet raporunu sunarak vizyon projelerimiz üzerine bilgiler verdi. Vizyon projelerden biri olan YENİ ENSTİTÜ’nün ayrıntılarına da değininen Seyran, yenilikçi sendikacılık anlayışı ile YENİ SENDİKA olarak durmaksızın çalışmaya, üretmeye ve çözüm önerileri sunmaya devam edeceğimizin altını çizdi. Genel Başkan Yardımcsı Fatih Cingöz ise genel kurula mali raporları açıkladı. Başkanlığını Günay Kaya’nın yaptığı divan kurulunda Av. Abdullah Polat,  Recep Kurum, Suna Varol Cörüt ve Neslihan Erdoğan yer aldı. Genel Başkanımız Metin Memiş ise tüm teşkilata teşekkür ederek başladığı konuşmasında daha altı aylık bir kuruluş süreci olmasına rağmen %2 baraj uygulaması ve yaşanan deprem nedeni ile sendikal mücadelede doğal olarak ülke genelinde bir durgunluk yaşandığını belirtti. Buna rağmen YENİ SENDİKA olarak hem teşkilatlanma, hem üye sayıları, hem de Genel Merkez çalışmalarının ülkemizdeki memur sendikacılığına önemli katkılar sunacağını ifade etti. Genel Başkanımız Metin Memiş, “Gündemin peşinde sürüklenen değil, gündemi peşinde sürükleyen bir sendikacılık ideali ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini gündeme taşıyacak, takip edecek ve çözecek bir irademiz var” şeklinde konuştu. Memişi YENİ SENDİKA’nın önümüzdeki yıllarda hem sayısal açıdan, hem de etki anlamında hızla genişleyeceğini söyledi. Sendikanın kurulduğu günden bu yana ürettiği altı aylık faaliyetlerinin, neredeyse otuz yıllık sendikaların faaliyetleri ve projeleri gibi olduğunu belirtti. Genel Kurulda tüzük tadil komisyonu çalışmalarınının tamamlanmasının ardından, zorunlu organların seçimine geçildi. Seçim sonrasında oluşan Genel Yönetim Kurulu ise şu şekilde belirlendi: Genel Başkan Metin MEMİŞ  Genel Başkan Vekili Fatih SEYRAN Teşkilat Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep TEMEL Finans Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih CİNGÖZ Mevzuat ve Toplu Sözleşme Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet ACUNER Eğitim ve Sosyal Faaliyet Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musa AKAN Kurumsal İletişim, AR-GE ve Yeni Medya Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşen PIRAVADI           
2022 yılı Eylül ayında kurulan ve kısa sürede teşkilatlanan sendikamızın Birinci Olağan Genel Kurulu, yurdun dört bir yanından gelen delegelerimizin yoğun katılımı ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Genel Kurulun açılışı Genel Başkan Yardımcımız Ayşen Pıravadı tarafından gerçekleştirildi.

2022 yılı Eylül ayında kurulan ve kısa sürede teşkilatlanan sendikamızın Birinci Olağan Genel Kurulu, yurdun dört bir yanından gelen delegelerimizin yoğun katılımı ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Genel Kurulun açılışı Genel Başkan Yardımcımız Ayşen Pıravadı tarafından gerçekleştirildi. Genel Başkan Vekilimiz Fatih Seyran, sendikamızın altı aylık faaliyet raporunu sunarak vizyon projelerimiz üzerine bilgiler verdi. Vizyon projelerden biri olan YENİ ENSTİTÜ’nün ayrıntılarına da değininen Seyran, yenilikçi sendikacılık anlayışı ile YENİ SENDİKA olarak durmaksızın çalışmaya, üretmeye ve çözüm önerileri sunmaya devam edeceğimizin altını çizdi. Genel Başkan Yardımcsı Fatih Cingöz ise genel kurula mali raporları açıkladı. Başkanlığını Günay Kaya’nın yaptığı divan kurulunda Av. Abdullah Polat,  Recep Kurum, Suna Varol Cörüt ve Neslihan Erdoğan yer aldı. Genel Başkanımız Metin Memiş ise tüm teşkilata teşekkür ederek başladığı konuşmasında daha altı aylık bir kuruluş süreci olmasına rağmen %2 baraj uygulaması ve yaşanan deprem nedeni ile sendikal mücadelede doğal olarak ülke genelinde bir durgunluk yaşandığını belirtti. Buna rağmen YENİ SENDİKA olarak hem teşkilatlanma, hem üye sayıları, hem de Genel Merkez çalışmalarının ülkemizdeki memur sendikacılığına önemli katkılar sunacağını ifade etti.

Genel Başkanımız Metin Memiş, “Gündemin peşinde sürüklenen değil, gündemi peşinde sürükleyen bir sendikacılık ideali ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini gündeme taşıyacak, takip edecek ve çözecek bir irademiz var” şeklinde konuştu. Memişi YENİ SENDİKA’nın önümüzdeki yıllarda hem sayısal açıdan, hem de etki anlamında hızla genişleyeceğini söyledi. Sendikanın kurulduğu günden bu yana ürettiği altı aylık faaliyetlerinin, neredeyse otuz yıllık sendikaların faaliyetleri ve projeleri gibi olduğunu belirtti.

Genel Kurulda tüzük tadil komisyonu çalışmalarınının tamamlanmasının ardından, zorunlu organların seçimine geçildi. Seçim sonrasında oluşan Genel Yönetim Kurulu ise şu şekilde belirlendi:

Genel Başkan Metin MEMİŞ 

Genel Başkan Vekili Fatih SEYRAN

Teşkilat Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep TEMEL

Finans Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih CİNGÖZ

Mevzuat ve Toplu Sözleşme Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet ACUNER

Eğitim ve Sosyal Faaliyet Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musa AKAN

Kurumsal İletişim, AR-GE ve Yeni Medya Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşen PIRAVADI       

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.