AK Parti Karabağlar Kongresi’nde Halkın Güçlü Desteğiyle Geliyoruz!

GÜNDEM/GÜNCEL 03.10.2024 - 20:27, Güncelleme: 03.10.2024 - 20:27 927 kez okundu.
 

AK Parti Karabağlar Kongresi’nde Halkın Güçlü Desteğiyle Geliyoruz!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan isimler, 12 Ekim’de yapılacak kongre öncesinde demokratik hakları doğrultusunda delege listesini talep etti.
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan isimler, 12 Ekim’de yapılacak kongre öncesinde demokratik hakları doğrultusunda delege listesini talep etti. Ancak, talepleri İl Başkanlığı'nın talimatları gerekçe gösterilerek geri çevrildi.   Adaylığını açıklayan ekip adına yapılan açıklamada, her ne kadar delege listesine ulaşamamanın zorluklarına değinilse de, halkın büyük desteğiyle kongreye güçlü bir şekilde katılacaklarını belirttiler. İlçe Başkanlığı’na aday olan ekip, Karabağlar halkının teveccühüyle AK Parti kongresinde coşkuyla yer alacaklarını ifade ettiler.   Açıklamada, “Sefer bizden, zafer Rabbimizden!” sözleriyle mücadele ruhunun altı çizilerek, AK Parti Karabağlar Kongresi’nin millet ve dava için hayırlı olacağı dile getirildi.   Demokratik Hak Talebi Engellendi   AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na aday olan isimler, demokratik hakları doğrultusunda kongrede kullanılacak olan delege listesini talep etti. Ancak, İl Başkanlığı tarafından bu talep reddedildi. Yaşanan bu engellemeye rağmen, aday ekip kararlılıklarını sürdürerek, halkın desteğiyle yola devam edeceklerini belirtti.   Sonuç olarak, 12 Ekim'deki kongrede halkın desteğiyle önemli bir katılım olacağı ve güçlü bir yarış yaşanacağı öngörülüyor.
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan isimler, 12 Ekim’de yapılacak kongre öncesinde demokratik hakları doğrultusunda delege listesini talep etti.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan isimler, 12 Ekim’de yapılacak kongre öncesinde demokratik hakları doğrultusunda delege listesini talep etti. Ancak, talepleri İl Başkanlığı'nın talimatları gerekçe gösterilerek geri çevrildi.

 

Adaylığını açıklayan ekip adına yapılan açıklamada, her ne kadar delege listesine ulaşamamanın zorluklarına değinilse de, halkın büyük desteğiyle kongreye güçlü bir şekilde katılacaklarını belirttiler. İlçe Başkanlığı’na aday olan ekip, Karabağlar halkının teveccühüyle AK Parti kongresinde coşkuyla yer alacaklarını ifade ettiler.

 

Açıklamada, “Sefer bizden, zafer Rabbimizden!” sözleriyle mücadele ruhunun altı çizilerek, AK Parti Karabağlar Kongresi’nin millet ve dava için hayırlı olacağı dile getirildi.

 

Demokratik Hak Talebi Engellendi

 

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na aday olan isimler, demokratik hakları doğrultusunda kongrede kullanılacak olan delege listesini talep etti. Ancak, İl Başkanlığı tarafından bu talep reddedildi. Yaşanan bu engellemeye rağmen, aday ekip kararlılıklarını sürdürerek, halkın desteğiyle yola devam edeceklerini belirtti.

 

Sonuç olarak, 12 Ekim'deki kongrede halkın desteğiyle önemli bir katılım olacağı ve güçlü bir yarış yaşanacağı öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.