Kaymakam Okatan, jeotermal serada incelemelerde bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2019 - 11:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1831+ kez okundu.
 

Kaymakam Okatan, jeotermal serada incelemelerde bulundu

Kaymakam Okatan, Jeotermal Serada İncelemelerde Bulundu
Hisarcık Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Sefaköy’de mülkiyeti belediyeye ait olan ve özel bir girişimci tarafından işletilen jeotermal serada incelemelerde bulundu. Kaymakam Okatan, Belediye Başkan Fatih Çalışkan ile birlikte ‘2017 yılı Örtü Altı Tarımını Geliştirme’ projesi kapsamında Sefaköy’de belediyeye ait bin 80 metrekare sahada kurulumu gerçekleştirilen iki jeotermal sera içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Kaymakam Okatan, Jeotermal Serada İncelemelerde Bulundu

Hisarcık Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Sefaköy’de mülkiyeti belediyeye ait olan ve özel bir girişimci tarafından işletilen jeotermal serada incelemelerde bulundu.

Kaymakam Okatan, Belediye Başkan Fatih Çalışkan ile birlikte ‘2017 yılı Örtü Altı Tarımını Geliştirme’ projesi kapsamında Sefaköy’de belediyeye ait bin 80 metrekare sahada kurulumu gerçekleştirilen iki jeotermal sera içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.