İYİ PARTİ KARŞIYAKA TEŞKİLATINDAN AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE BAŞKANI'NA CHP TEPKİSİ....

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2019 - 16:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1447+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ KARŞIYAKA TEŞKİLATINDAN AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE BAŞKANI'NA CHP TEPKİSİ....

Son zamanlarda özellikle Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağı tarafından gündem terör üzerinden manipüle edilmeye çalışılmaktadır.
Son zamanlarda özellikle Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağı tarafından gündem terör üzerinden manipüle edilmeye çalışılmaktadır. Bugün Gaziler günü münasebetiyle düzenlenen törende şov yapmaya çalışan Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağı'nın siyasi nezaketsizliğini üzülerek izlemekteyiz. Bugün CHP ilçe başkanına laf atarken bir şeyi de gözden kaçırma! Gaziler gününe katılmadı diye mevkidaşını suçlamadan önce siz niye 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine küçük ortağınızla beraber katılmadınız diye sormak isterim. Yoksa siz de mi "Keşke yunan kazansaydı." diyen püsküllü meczubun takipçilerindensiniz. Birine laf atarken önce kendi cemazüelevvelinize bakmanızı  kendi siyasi tarihinizle hesaplaşmanızı öneririm. İzmir Büyükşehir Belediyesinin Meclis toplantısında PKK'yı kınayan bildiri yok sayıldı gibi toplumu yanıltıcı bilgi vermeden önce bugünkü konjonktürdeki payınızı göz ardı etmiyoruz. Etmeyeceğiz. Güneş balçıkla sıvanamaz. Bizde teröriste terörist denir asla müzakere edilmez. PKK ile Oslo'da masaya oturanlar PKK'ya karşı tavır gösteriyoruz masalını bizlere anlatmasınlar. Ayrıca "Sözde Atatürkçü’lük yapanların maskesini düşürmeye devam edeceğiz. Ülkemizin, Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşması  ve İzmir’imizin de gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz." derken çok komik bir duruma düştüğünüzü belirtiyor. Size Siz misiniz Atatürkçü! siz misiniz vatansever diye sormak istiyorum.   Bu minvalde her fırsatta tarihten adını silmeye çalıştığınız, ders kitaplarından arındırmaya çalıştığınız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de asla sizin ağzınıza siyasi meze yaptırmayacağız. Sizin Atatürkçü olduğunuz yerde biz Atatürk oluruz. Seçkin BOYUNAĞA İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı
Son zamanlarda özellikle Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağı tarafından gündem terör üzerinden manipüle edilmeye çalışılmaktadır.

Son zamanlarda özellikle Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağı tarafından gündem terör üzerinden manipüle edilmeye çalışılmaktadır.

Bugün Gaziler günü münasebetiyle düzenlenen törende şov yapmaya çalışan Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağı'nın siyasi nezaketsizliğini üzülerek izlemekteyiz.


Bugün CHP ilçe başkanına laf atarken bir şeyi de gözden kaçırma!

Gaziler gününe katılmadı diye mevkidaşını suçlamadan önce siz niye 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine küçük ortağınızla beraber katılmadınız diye sormak isterim. Yoksa siz de mi "Keşke yunan kazansaydı." diyen püsküllü meczubun takipçilerindensiniz.

Birine laf atarken önce kendi cemazüelevvelinize bakmanızı  kendi siyasi tarihinizle hesaplaşmanızı öneririm.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Meclis toplantısında PKK'yı kınayan bildiri yok sayıldı gibi toplumu yanıltıcı bilgi vermeden önce bugünkü konjonktürdeki payınızı göz ardı etmiyoruz. Etmeyeceğiz.

Güneş balçıkla sıvanamaz. Bizde teröriste terörist denir asla müzakere edilmez.

PKK ile Oslo'da masaya oturanlar PKK'ya karşı tavır gösteriyoruz masalını bizlere anlatmasınlar.

Ayrıca "Sözde Atatürkçü’lük yapanların maskesini düşürmeye devam edeceğiz. Ülkemizin, Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşması  ve İzmir’imizin de gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz." derken çok komik bir duruma düştüğünüzü belirtiyor. Size Siz misiniz Atatürkçü! siz misiniz vatansever diye sormak istiyorum.  

Bu minvalde her fırsatta tarihten adını silmeye çalıştığınız, ders kitaplarından arındırmaya çalıştığınız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de asla sizin ağzınıza siyasi meze yaptırmayacağız.

Sizin Atatürkçü olduğunuz yerde biz Atatürk oluruz.

Seçkin BOYUNAĞA
İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.